Каде да најдам огрлици во овој стил, но со попристапни цени. Не ми се даваат 900 денари во Бершка за вакви ситници.
На бит пазар голем избор има по 200 се, а оние поголеми, по 250. Јас начекав малце поинаква за 150 ми ја дадоа
А некаде низ други помали продавници за бижутерија? Немам време да одам до Бит пазар, инаку без сомнеж ќе се упатев натаму.
Внатре во пазарот откако ке ги поминеш тезгите за овошје и зеленчук, има доста тезги со бижутерија и се е евтино , многу пати сум гледала од помалите бижутерии купуваат од таму и препродаваат после. @Mishela мислам дека имаше во дуки и дасо цена не знам ама и таму претпоставувам се скапички.
Ги има ама сепак се поскапи. Истите ланчиња од по 200 денари на Бит пазар ги продаваат по 500/600 во обичниве бижутерии. Инаку не ја дава сликата.
devojki kade da najdam ocer boja ili nesho mu doagja kako temno portokalova fustance pripieno za telo i plishani cizmi nad kolena crni? fala vi odnapred
@Mishela провери во Parfois, има преубави модели. Сигурно ќе ти се бендиса нешто а и често се на 20% попуст ланчињата. Скоро бев и го земав ова, но имаше и на црно нешто у бохо,етно стил и подолги.. Јас го купив околу 400 денари.
Жени, ваков модел на фустан, не мора светки, обичен нека е, и не мора да се баш вакви прерамките? Spoiler: Фустан
Девојки каде можам да најдам убави машки пижами по можност со новогодишни мотиви? Или едноставно интересен дезен, да не се од оние најобични на линии.Знам дека има на Алиекспрес ама за до Нова Година ми ги треба
Погледни Стружанка имаат нешто ново, со зимски мотиви и апликации...Долна пижама карирана, на горната има мамурно буфче и пишува This nightlife is killing me. Сигурно има и уште нешто.
Дали по оптиките некогаш има попуст на наочари Ray Ban? Конкретно за авијатичарските ме интересира. Дали е можно да ги намалат кога ќе бидат големите попусти после Нова Година или тие се секогаш иста цена? И колку се ?
@Platoniclover15 На зелен пазар на тезгите имаш голем избор на долен веш а едно време и во Веро Џамбо се наоѓаа вакви, незнам дали има уште. А би требало да има и по продавници за долен веш како пример Сар фешн, таму се наоѓа долен веш со прифатливи цени.
Можеби не е за овде прашањево ама морам да прашам. Дали сте купувале лаптоп од Сетекс и колку време го користите лаптопот и дали ви кочи...