Лаптопот независно дали ќе го земеш одд нептун сетек или амц, дали ке кочи зависи од самиот лаптоп и виндовсот на него
Јас ги имам белите вакви ги купив пред неколку години од Пеко беа околу 3500 денри.Доста се квалитетни и многу ја греат ногата,коа ги носам нив пролет ми е на стапалото.Провери таму знам дека секоја година ги имаа па можно е и оваа година да ги има На сите пазари има вакви,јас од зелен пазар земав вакви петокот чипкани како боксерици беа 70 денари.Иначе исти вакви има во продавницата во ГТЦ одма до Манго и цената им варира од 100-150 денари.
Девојки дали може некоја од вас да ми обележи на мапа каде точно се наоѓа стружанка во лептокарија ? Благодарам
Скафандер заскијање и останата ски опрема? Да не знаете некое интересно место кај што се продава поевтино, некој аутлет освен оној у Борис Трајковски?
Нема во Мана, да не има некој на ум некој маалски бутик каде можам да најдам ваква суќна за околу 500тина денари?
А да провериш во калиопе? Доле обично им стојат на еден куп работите кои сеуште им се напопуст и се наоѓаат вака обични сукњички. Јас имам една кремаста купена од таму за 300 ден/
young.lady mak jeans е македонски бренд предпоставувам и имаат дуќани повеќе што ги продаваат нивните кошули, панталони итн. За еден дуќан знам во т.ц. Зебра имаат за други не знам. http://www.makjeans.com.mk/
Ваква туника, со лилјак ракави, надолу тесна. По можност да ја носам на хулахопки, да не се прозира. И да не биде сива како на сликава
Убава ташна ама не и многу скапа? Како се цените во Parfois? Никогаш немам влезено а така ми изгледаат убаво ташните.
Женски Мана бутокот цело време објавува слики од новите парчиња во бутикот но на секоја слика има кондури.. Знаете ли од кој бутик ги земаат за фотосесијата, многу ми се допаднаа овие, без разлика на нивната боја.