Дали сте виделе некаде вакви стикери? Има на еbay 50 денари, ама си реков да не знаете дан има некаде? Да не чекам или по навика да не стигнат. Сликата е само пример како излгедаа
Ако ме прашуваш мене што ти одговорив за лаптопот од сетек, немам игри, го користам за интернет (мозила и хром), скајп и офис апликации. За да земеш лаптоп што нема да ти кочи а сакаш да ставиш некоја игра на пример, земи некој од 20000-30000 денари, и гледај да е intel i3 процесор, мојот е quad core на intel, и е малку послаб од i3, но за моите потреби е соодветен
Ако некој знае каде има нека ми каже и мене бидејќи и јас барам иста таква суќна фала однапред поздрав
Девојки сакав да ве прашам каде има така малку повеќе од нормално високи салонки? Во гтц има? За сестра ми за нова година прашувам. Колку им се движат цените?
Мислам дека има во тоа Шантел во ГТЦ а исто може да си нарача од Перла, продавница од Охрид, ја има на фб, таму 100% има, во шантел околу 1600 мислам а во перла 1900 ден можеби беа.
Девојки, каде можам да најдам некои добри хеланки што затегнуваат или со push up ефект некои слични на овие
Каде има поголем избор на фустанчиња како за Нова година? Кратки,тесни и не многу скапи,до кај 1300-1500.Немам многу време да барам низ продавници затоа ве прашувам за конкретни места