Чизми над колено. Црни, без апликации, токи и сл. Во кисела вода има само над бројче 40. И да не се 3000 денари, нешто поефтино .... Фала
Девојки хелп! Каде да најдам класична панталони ,сатен да е материјалот , за повозрасна жена ми требаат. Ми тека на Мак- Примат,нешто друго? Фала ви
Не сум сигурна дека ги има кај нас, но мислам дека бараш нешто вакво Golden Rose Mineral Terracotta Powder, прогуглај, има доста нијанси. http://stylebyshaheeda.com/2014/12/25/review-golden-rose-terracotta-powder/
Тие што се од Кичево да им кажам дека кај кипер маркет што е во близина на Санде школото во едно бутиче подоле има џемпери по 350 ги намалија. Се наоѓаат убави модели. И квалитетот е добар турски се
Си порачав сет од wow.mk, но не ми се допаѓа и ќе го вратам. Дали некој знае далисо сигурност ги враќаат парите?
Дечки, не мора да е на попуст ама каде да најдам боја за чевли ама бордо/темно виолетова/некоја бургунди нијанса? во пеко имаат само кафеава, црна и безбојна :/ имам мн убави кожни чевли од лани ама морам да им ја освежам бојата (како) исчукани се
Mislam deka ja najdov soodvettnata tema. Kade mozam da najdam I kako da naracam online dokolku moze noksir za vrz solja?
Во бебесупермаркет има такви работи плус работи и достава. Инаку не брендирано (чико и сл) се по 250 ден до 300 во Јамбо на пример и во поснабдени аптеки.
Девојки да не знаете каде можам да си најдам штикли, без платформа и малку шпицести напред? Црна боја и ако се поевтини, уште подобро
@glittergirl на Бит пазар сум гледала такви за нокти, има еден две тезги држи една до друга има многу ситници за нокти и има многу избор, јас имам вакви стикерчиња за нокти од кај него купено.Не знам колку беа ама знам дека мн ефтини беа, одамна имам купено од таму. @IloveScience клип ин шипки имаше на времето кај Александра мислам дека се викаше, фризерка од Штип , јас пред некои 7 години ги купив, а на другарка ми мајка уште порано пред мене, можно е уште да продава.Во мојот град и Скопје никаде немаше тоа време, само оние екстензии има по фризернициве, шишки поретко.Ама да ти кажам ич не ми се допаднаа, дека нема од природно влакно и плус немаше многу избор на нијанси, јас само еднаш ги имам ставено и толку, без некоја трака/венче не изгледаа убаво кај мене.Додека пак кај на другарка ми мајка нијансата убаво и се совпадна а и тоа влакно послично беше со нејзиното и кај нејзе убаво стоеја. @starfish бронзер бараш или хајлајтер? Ако веќе сакаш да светка и да не остава кафено само, подобро земи си хајлајтер, ако ти е за оној дел кај образите погоре.Има суптилни хајлајтери со убави светки, види има тема. @LadyR со шпицасти штикли без платформа се преплавени сите продавници последниве 2 години, во ГТЦ во Шантел има премногу избор 1600 мислам беа, јас имам ама не ми се погодија моите ептен неудобни, другарка ми има ист модел друга боја нејзе и се погодија...Исто тука кај Зегин кај Бит Пазар во тие продавнички имам гледано на излозите, општо низ секои не брендирани продавнички има за поефтини, некој што поскоро бил во шопинг може да ти каже цени Девојки каде да најдам оние плетени како фустанчиња туники до под колена, убава да е плетката и тесни да се ? Ама да има мали бројчиња XS пример.Не ми се чека да порачувам од Али експрес,најсигурно е дека ќе е мало, они помали прават за нивен стандард па таман ми се , ама ако има нешто тука би разгледала, aко не не ми бега Али