Истата ја имам, од шутка 500 денари. Да прашам дали некој можеби има видено dream catcher некаде во Скопјево? И цена ако знае.
Здраво на сите... да не знаете каде се продаваат во Скопје производи Керастасе или некој салон кој работи со овије производи??? фала мн
Е па јас треба неколку работи да си купам па прво од каде можам да купам несесер,некој поинтересен и каде има на Викториас Сикрет несесери?Друго од каде можам да купам некој новчаник,така поинтересен,помал,од околу 1000 ден(евтините брзо ми се кинат),трето од каде да купам организер за козметика(само да биде поголем за да собере повеќе работи,не сакам одделни држачи за кармини и сл.).И од каде да си купам филофакс?И дали има некаде низ Скопје ваков држач/организер за на кревет? И каде да најдам мало огледало,колку да може да го собере за во несесер,во Џамбото,во дм колку што видов има само мало огледало со четка. Фала однапред
@sugarlips несесер и организер имаш во Џамбо, на Викториас сикрет провери во Космо, новчаник во Котон, Дуки и Дасо или во бижутериите во подрум во ГТЦ., а огледало на зелен пазар, бит пазар или ако сакаш пофенси малце јас имам од Гош што го купив од Бисер во Рима парфимерија. Ти ги најддов сите сто работи
Fashion and friends во Skopje city mall. Лани ги гледав, не ме држи за збор, но чинам дека беа околу 11.000 ден.
А јас со моите глупави прашања. Кај можам да најдам убави квалитетни (кафени по можност) врвки за чизми? На Бит пазар мислам дека имам гледано,ама само за патики се... :\