Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Баш таа боја пантолони има во Еуроазија на распродажба значи за пониски цени. Само не се прилепени туку прави се.

2. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Убави балетанчиња ?:wasntme:
    Поевтинки така,да можам 2,3 пара да земам :D
    Во трафик во кисела вода знам имаше евтинки и во Аванти-ама оддамна не сум била.
    И секое друго место што го знаете е добредојдено :)

3. TammyDeyn

TammyDeyn Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    240
    Такви панталончиња би требало да најдеш во Еуроазија (Бершка) и Тејли Вејл :rofl: :rofl: :rofl:

4. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    5.884
    Бројче, бледо розеви пантолони има во К.Вода во една продавничка не знам како се викаше, но ги има на излого. Мало продавниче, после Трафик-Европа, мислам и дека златара имаше, ама не сум сигурна. ПРед него има продавница за чевли поголемка.

5. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074

Бројче за палтенце да видиш во ЕуроАзија, темна мастила боја, малку ко шушкаво е, многу е убаво, околу 1200 ден. е на Стравидариус мислам :)

На 2468 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Бројче не знам баш дали искинати ќе најдеш ама можеш негде да најдеш обични и со жилет да завршиш работа . А за палтенца во Евроазија сум гледала ама дали те носи наваму патот не знам :)

На 2468 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. spellbound

spellbound Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2010
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    1.483
    Е вааквии фармерки сакам.Значи истата боја :!:
    Каде да си купам?

8. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Во Теранова имам видено,само што горе се на ластик,немаат копче патент,нешто ко фармерка-хеланка ако ти текнува :wasntme:

9. Dushica-sk

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    ^Имам исти од ТелиВеил :) Можда ќе најдеш такви или слични . Кога ги видов одма на таа продавница ми текна :)А можно е и во Теранова :)

10. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ее да да само не баш ваква боја зачадено сиви беа да ама овие како со точки флеки се а тие како со линии. Јас си имам купено темносини такви преубави се :)

11. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Баш вакви, јас кога барав никаде немаше, па си купив од Турција.

Нешто слично имаше во ЕвроАзија уште летото. Слична варијанта. На друго место не сум видела.
    Тие во Теранова се хеланки, ај донт лајк дем.

12. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    eeeeej вчера видов вакви, значи влагаш у ГТЦ идеш накај Спицикото. Од десно ти е зегин, Стилисимо ова она. Пред зегин има продавниче со облека. Иначе за сите заинтересирани има секакви цветни блузи и фустани и 1000/1500 се, прилично ефтини, додуше има стално убави и поефтини работи.
    Епа тука ги видов фармеркиве и знам не беа скапи околу 1500 да речеме. Беа малкуцка поишарани.

13. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    ^ Како мислиш со линии?? :^) Јас тие што ги видов баш вакви ко на сликата беа,знам точно,ама имаше повеќе модели ;)
    Едит:Ова за Плавуша17 е :)

14. Dushica-sk

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Леле старфиш за хеланките морам да искоментирам . Не знам дали си ги пробала ама јас било кои да ги пробам такви многу ми стојат грдо измеѓу нозе , тој предел :P Па уште да седнеш , за нигде изгледа .

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Па не беа вака точкесто ишарани поинаку беа како флекави зачадени неописиво ич не ми се свиѓаше тој модел а имаше и други :)

16. gossip-girl

gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    218
    Девојки да не сте виделе нешто вакво .... привезок слонова коска (заб ли е тоа што ли е.. нема везе, а може и пластика да е ако е добра имитација )

и ваква алка барам... знам дека има во Орифлејм, ама 200 денари не су за бацање за вакво алче :)

благодарам :)

17. soncicko

soncicko Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    73
    зависи од каде се јас земав од веро мода незнам дали ви е позната марката ама фантастицно стојат како прави фармерки и ги обожавам ги утепав цела година сите 3 пара

18. mishulence

mishulence Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2010
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    16

Вакви видов баш пред некој ден во Евро азија,во Веро центарот и беа околу 500ден. (има попуст и на др. фармерки во боја) може малку појака розе беа.Не ги пробав само ги видов и беа прави не изглеадаа за прилепени,но ако ти се допаѓаат има решение за тоа,да ги стесниш :)

19. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Мене од Теранова скроз залепени ми стојат и како фармерки. Може е до величината, напред кај мене се залепени моите се ХХЅ уствари ги има во модни критики поназад на една слика, може поголемите бројчиња стварно се такви :?:

20. T.vampire

T.vampire Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2011
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    55
    утре одам за штип па некој да ми каже каде може да се најде некој убав фустан ,, фала однапред