Јас немам добро искуство искрено, имав чанта што ја платив прилично скапо и не помина ни година дена, а рачките ми се скинаа. Исто и новчаникот едно лето го износев и ми распука. А бижутеријата не е ништо уау, а цените им се високи. Верувам дека на бит пазар може да се најдат пола од ланчињата на пола цена.
Да не знаеш колку се движат цените на машките паричници? И дали со секој купен паричник следува кутија?
од 800-1500. А за кутија не знам. Само што не се кожни, затоа јас купив од Горица трејд за 1000 кожен со кутија.
Гледам скоро секаде има попусти, па сакам да си средам комплет тренерки. Се мислам да се пуштам накај City Mall, таму некако највеќе избор има. Само не знам со цените како стојат, да не се и сосе попустот изгор... Некој од вас што бил во поскоро време да не видел нешто?
Женски низ градов видов доста девојки со плетени капчиња од горе со кафено крзненце пуфче(ист дизајн).Сум ги видела во сива,црна,тегет и бордо боја.Некој да не знае каде можам да набавам и по која цена?
Јас до сега имам купено две бањарки од Стружанка, првата не ми се погоди баш.. Некако многу брзо и се извлекоа конците. А вторава е малце поубава во однос на материјалот, ама пак се извлекуваат конци. Така да мислам дека подобро е да земеш од некое друго место.
Најевтина варијанта имаш во Шатци, првите се како во прав, а вторите се кремасти, https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.ne...=9247c938a3505647365a930e2fc50cab&oe=573E9E1C https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.ne...=03fbb5c319909b79ab8ea478089fe86b&oe=57320D55
Најубаво порачај си од интернет можеби малку ќе чекаш ама поевтини ти се сигорно.За квалитетот и незнам баш дали многу многу ќе ти се погоди
Ramstor mall имаше мноогу убави дебелки и во разни бои, нз дали има уште јас до сега сум презадоволна
МИслам 799, со рамстор картичка (што се купува на каса и чини 20 ден) 499 беа ќе ти пратам слики во порака
Ташна, средна големина, (да собере А4 формат) најобична црна, и тврда да биде. И малечки и долга рачка Денес видов во автобус една девојка носеше ваква, имаше сребрен хоризонтален патент горе, и од тоа што се закопчува висеа 2 реси. Да не знае некој, или видел каде има ваква слична.
Девојки ми треба капут.Предложете ми продавници каде има поголем избор на капутчиња.Уште повеќе би ми помогнало ако знаете во Солун каде поточно да барам(неделава ке отидам) Нешто вакво барам