@Youknow минатата недела во New Yorker видов, мислам околу 900 ден беа. Со низок струк. Кремасти класични панталони, како на втората слика ? Видел некој негде, знае каде има ?
Фармерки со низок (нормален) струк, битно ми е да не бидат со висок и да не се растегнуваат со едно перење. Квалитетни најобични фармерчиња, со исечени колена евентуално? Каде?
Имаш многу интересни карирани кошули во Котон со цени од 600 денари па нагоре. Некои се со покрупни коцки, некои со поситни. Имаш со должина до папок, малце подолги (нормална должина) и имаш со должина под стомак и со ременче на половината. Оди во Рамстор од денес има garage sale. Јас секоја недела купувам по 3-4 парчиња од таму. Забегана работа
@Blissful Вреди ли да се оди на Гараж сејлот? Или пак се 3-4 парчиња извадени пред продавница? Општо за цел Рамстор прашувам, не само за Котон
деновиве низ град гледам многу девојки носат едни многу убави јакни на левиот ракав имааат златна снегулка. дали некој зае каде моам да купам???
Тие сум ги видела во гтц трети спрат, бутиког незнам како се викаше дали белисимо незнам, битно е скоро прикрај, од страната на плоштад.
Прееска бев со намера да купам подарок за роднина и искрено вреди да се оди затоа што цените им се ептен пристојни а изборот голем. Јас купив машка кошула за 690 денари Имаше машки блузи за 490, џемпери за 800, 890, 990, кошули за 890 и нагоре. Оди прошетај се. Јас ќе ставам кочница месецов...