Зависи од самиот фустан. Има од 15000 а има и поевтини. Треба да отидеш и да видиш. Ма да мислам дека е скапо, низ другите продавнички можеш најгоре во ГТЦ да прошеташ за поевтино.
http://dijag.com/ Еве тука гравираат има и пехари.Имаат и емаил оставено прашај си,ако веќе не си нашла
DA NE ZNAE NEKOJ OD KADE MOZAM DA KUPAM PRSTENI VO OBLIK NA KOSTUR I SLICNI ROKERSKI RABOTI ! AKO ZNAE NEKOJ/A NEKA PISE KE MU BIDAM MNOGU BLAGODAREN POSTO GO PREBARAV CELO SKOPJE NEMOZAM NIGDE DA NAJDAM
Во Бершка имаше едно време комплет 4-5 прстенчиња и имаше со костурска глава, со некој си крст и слично.
Во Евроазија има за 300денари. Јас си купив пред недела дена. Само зависи кое бројче ти треба, мислам дека има само помали бројчиња
Каде би можела да најдам црвена бандана? Ваква некако отприлика. Пожелно е да биде црвена, а дезенот и не ми е толку битен, иако би преферирала да биде нешто во стилот „полка дотс.“
Девојки феминки помош од вас ми треба каде да купам ваква блузичкаво риги со долги ракави пролетна и фармерки со висок струк да бидат нешто слична боја на овие подоле
Многу слабо, а и од тоа што е останато нема броеви. Инаку, во Зегин Нивеа Q10 кремите се намалени за -30 %. Јас купив во саботата од ДМ и вчера ми падна криво па да ви кажам ако некој ги користи, не е е на одмет да заштеди некој денар.