Зависи колку си спремна да дадеш, зошто куфери (и тоа големи) се доста скапи, но во Џамбо и во кинеската продавница Гери има избор, за до 1000-1500 (јас во кинеската кога прашував за куфер со димензии за во визер авиоан 56x45x25 беше 1000 денари)
Ти препорачувам да си купиш некој поскап куфер кој што ќе знаеш дека ќе си го користиш.Пред 2 години сестра ми купи од кинеската од оние најголемите куфери 1500 беше и на враќање од домор и пукна патентот и се скина на средина затоа што куферот е да не кажам кaртонски Во гтц има продавница каде што има многу квалитетни куфери
Во гтц продавницата е на приземје као книжара со канцелариски материјали гледа накај Словенија спорт (на времето така се викаше) само рачунај куферите им се од 10 000 па нагоре.
Дали е таа истата продавница што гледа накај Словенија спорт? И што според вас е нормална цена оти за мене 10 000 е многу.
Претпоставувам дека се мисли на Office plus. Сепак мое мислење е да не купуваш толку скапи куфери. Затоа што безразлика колку и да ти е квалитетен куферот по 5 патувања ќе ти биде целиот оштетен поради начинот на кој ги фрлаат. Освен во Office plus имаш во Sport M, Carpisa, Ramstor-marketot, Vero Jumbo i Jumbo, стара чаршија-овие се по нормални цени. Ако ми текне на уште некое место ќе ти пишам.
@celineparis Во Тинекс Драмски и во Рамстор маркетот има куфери од тие цврстите како кутии што се, околу 2000-2500.
Реално и за мене 10 000 е многу ама па од друга страна моите куфери се стари колку мене 30 години,мајка ми и татко ми ги имаат купено пред сто години и уште се здрави и читави.Се е до квалитетот, распршај се од блиски од кај имаат земено и како се задоволни, тоа може ќе ти биде репер да си одлучиш. Среќен пат кај и да идеш
Девојки каде можам да си најдам некој црн краток топ од оние што се носат со сукњи со висок струк отприлика должината да биде до под градите?
Dali ke moze da mi kazete sto se nosi momentalno nesto sto e mn aktuelno zatoa sto planiram da kupam mn raboti bidejki vo skaf neam nisto xD Ama navistina poim nemam sto mi treba hahahaha
Здраво, дали некоја знае каде би можела да најдам црно скаено палто, тексас кошула и бели искинати пантолони/фармерки ефтини?