Маички по кратки имаш од 299 па нагоре. И има многу убави кратки панталончиња за машки по 800 денари. Не знам дали ги имаат уште, минатата недела имаше од сите бои и сите величини во Капитол, провери си побрзо ако не ги испоземале.
Чупиња ај за помош ми требат околу 7000 бисери-неколку кг за изработка на фустан каде можам да најдам итно ми е please !?
девојки,еве и овде да си прашам,има ли некој видено вакви или слични на овие,ептен ми се бендисуваат и итно ми требаат. тенкју однапред
знае некој каде можам да најдам ваква кошула поефтина ? Само да е црно со црвено. Ако некој знање ве молам да ми каже бидејки ми е итно.
Има магацин на битпазар и таму на големо ке ги купиш за багатела цена. Се наога во битпазар ама не кај тезгите , туку продолжуваш после влезот за женски пазар накај полицијата и од лева страна една продавница за бижутерија.До неа е магацинот , само влезот не му се гледа додека не дојдеш до продавницата за бижутерија.Ако не се снајдеш , на која и да е од тезгите прашај кај е магацинот за монистри и ке те упатат.
Луѓе каде има голем избор на комбинезони?? Конкретно бел барам, ама не можам никаде да најдам. Сакам да биде елегантен. Помош
Вакви има т.е. имаше во Крпис бутик во Капитол мол во Аеродром. Јас ги гледав уште пред еден месец и немаа голем избор на броеви а цената мислам им беше околу 3000 ден.
Девојки, знаете каде можам да најдам вакви балетанки во мк? Не мора да бидат шпиц горе, а не мора ни таа боја. Битно ми е само врзувањето да го има
Некој скоро ако бил на Бит пазар или во Шутка да ми каже колку се движат ланчињата оние гломазни поголеми што се?Нешто вака на пример?
Vo Unikat Bitola ima, gledav pred nekoj den crni i bordo. Mislam i deka vrsat isporaka dokolku ne si od Bitola.
Вртев вртев низ форумов ,не знам кај да го поставам прашањево. Каде можам да купам навлака за перница со моја порака на неа ... help ве молам