Да ти кажам во Солун беа 15 евра и имаше мн штосни ако те носи патот натака продавницата е на цимитски одма до страдивариус
Јас имам вакви од Нбб и ми се погаѓа се по свадби да ги носам Се лепат на сува и чиста кожа на која нема мачкано лосиони или креми. Ако се добро залепени и некое оро со скокање издржуваат хахах. Многу вршат работа за на гардероба на која се гледаат другите прслуци. А марката нема врска, сите се исти
@duffi јас имам и не сум баш задоволна после 3-4 носења валјда од потењето и почнаа да паѓаат и да не лепат убаво. А и не држат баш како на сликата, ама зависи колку гради имаш. Јас имам големи и кога ги купвав исто од НББ ме убедуваа дека ќе ми држат, ама џабе. Каде да си купам некои ефтини балетанки, бели најобични? По колку пари се на битпазар и колку се квалитетни?
фала ви девојчиња, ќе видам утре. Искрено нека бидат и за една употреба само нека ми завршат работа. Да не ги изгубам на сред свадба.
Девојки дали знаете некои страни на Фејсбук или по нет за прсонализирани или интересни стварчиња како за подарок по нарачка? Му иде роденденот на дечко ми и сакам да му подарам нешто интересно, уникатно...но незнам веке што да барам, само една најдов.Ако знаете нешто или имате некоја идеја праќајте навака . Мислам дека постов ми е ок за оваа тема, некако најпосетена е, ако не слободно префрлете го мислењето.
Od utre ima -30% mega fashion pa moze da se proveri so kako ima moze ke se najde nesto ubavko a eftinko