Каде да најдам еднобојни (црни, крем, сиви) платнени патичиња на подебела гума за пристојна цена, до кај 1000 денари (како Ванс стил, повисока да е гумата од овие обичните платнени патичиња).
Од Бит Пазар земав ваков држач, околу 250 денари. Ќе видиш на тезгите каде што продаваат маски и тракатаници за телефони
Vo vrska so temava sakam da ve prasam kaj mozam da najdam vakov kais za fustan.Ve molam ako znaete pisete
Здраво Феминки! Да не должам многу, има една ташна од Зара во која сум вљубена. Ја имаше пред околу 3 години, повеќе не. Буквално ја барам на сите страни за да ја најдам (без разлика дали е користена, не користена, итн) и не успеав, па да си ја пробам среќата и овде. Дали некоја од вас ја има оваа ташна и би сакала да ми ја продаде? Црна, кафена, каква и да е Фала ви!! П.С. Нели е прекрасна
Ташната се вика The Buffalo Plaited leather bag, да знаеш подетално да ја бараш така. Ја има на ebay, ама вика дека можно е да не испорачуваат до МК. Едино да им пишеш на сите разлчни продавачи и да ги прашаш дали и за колку би ја пратиле до тука. http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=zara buffalo bag&_sop=15
Од каде купувате тенки каиши што нема да се излупат одма ко оние од битпазар ? значи нешто поквалитетно од тоа.
Девојки ве молам за инфо викендов го прошетав и гтц и рамстор и сити мол,и никаде неможев да ги најдам адидас суперстар,секаде беа распродадени и никој незнаеше да ми каже дали и кога ќе ги има пак.За оние што купиле ако може да ми кажете од кај ги земавте,и доколку некој има инфо дали ќе ги има повторно низ спортскиве продавници? Фала
Ми требаат вакви панталони со висок струк, да можам да ги носам со crop top. Не е битна бојата, само да се високи. Има ли некој идеа кај да барам ?
многу ти благодарам за инф.дури сега се уклучив и видов.пригодата за која ми требаа помина,ама сеуште го имам фустанотна watermelon боја фустан каква боја обувки одговараат?
Девојки од Струмица, односно Кочани ве молам ако сакате да ми пишете имиња на бутици за посвечени фустани, односно чевли од вашите градови во кои има добар избор. Благодарам.
Незнам колку свечени ти требаат ама долги фустани во Струмица има во Mery.n, Coco Perla, Chic, Уно Тропико. Во Глобал скоро секаде сега за матурите. Исто и чевли , Глобал и старата чаршија.
Исто така во бутик Elieve (се наоѓа на центарот после книжарата култура) лани околу матурите имаше многу голем избор. Јас мојот за матура од таму го купив.
Дечки ми треба некое тесно обично фустанче за свадба, за по невеста, немногу свечено, да си го искомбинирам со накит, некој бутик да ме упатите?