Женски, каде има избор на еднобојни маички на кратки/прерамки или кратки со голи рамења од нормален материјал? Значи да не биде апла памучна ко за вежбање.. Ми треба нешто за излегување, за комбинирање, ама битно да биде еднобојно *не барам кошулки*
View attachment 255803 Во манго ќе најдеш сигурно. Не сум била во нашево да видам, ама на сајтот имаат многу убави со тенки прерамки А мене ми требаат картонски кутии за поклон, ама поголеми. Спремам моминска и сите ситни подароци сакам да ги ставам во исти украсни кутии. Во Џамбо ги имам видено оние во боја што се 30 ден, ама не ми вршат работа. Ми требаат поголеми и потенки. Ако некој знае каде можам да најдам и по која цена ќе бидете од голема помош
Каде можам да најдам вакви мастило боја во битола или прилеп ?? хелп по можност да бидат мат и да не бидат шпиц..
Zdravo, dali znae nekoj kade se prodavat cevli od Venus, turski brend. Za Ohrid i Struga znam, ama cevlite sto mi se dopagaat, gi nema vo moja golemina kaj niv. Ako moze da pomogne nekoj, ke me usrekite so novi bordo konduri
Еднобојни маички со кратки ракави? Важно ми е да е убав материјалот, да не се гужва. За навечер ми е, па да не биде како за по дома.
Каде можам да најдам во Скопје сукњи со висок струк , тесни? ајде некој што скоро бил на шопинг ако сретнал ве молам
Јас би ти препорачала да си нарачаш од iherb доколку не ти се брза. Јас си нарачав чисто бадемово, исто и други масла далеку поевтино од кај нас. Ми стигнаа за три недели.
1US=55.41 (моментално) , а нарачувањето оди вака: прво правиш акаунт (а можеш и истиот од фб да го искористиш со кликање на иконата. Кога ќе се одлучиш за некој производ стискаш add to card и кога ќе се одлучиш да го нарачаш стискаш buy from this seller ако сакаш еден по еден производ, или buy all односно сите што си ги ставила во кошничката. Понатаму треба да внесеш основни податоци, како име и презиме, улица и бројот од картичката. И натаму те води самото.