Здраво девојки,сакам да си направам вакви штикли и веќе имам купено штикли ама вакви пуфки неможам да најдам, розови ми требаат...да не имате некаде видено?
@CIA Провери низ Џамбото, мора да има нешто такво пуфкасто, што прикачено на тетратки, што во одделот за играчки или маски/аксесоари.
Да јасно... ама ваков модел со ваква висина... тиа од бит пазар ги имам и не ми се допаѓа конректно тој модел, фала ти сепак!
Каде да купам вакво ланче ама поквалитетно да е, да не р'ѓавее?Јас имам вакво исто од Ebay ама после две носења ми зар'ѓа.
Има еден модел на шпиц што е стандард на бит пазар, шантел итн итн во секоја боја, мислам дека знае некој за кои зборам, во секој случај ако види некој нека пише сличен на овој.
Женски некаде низ гтц,центар да сте виделе вакви сандалчиња? Ке ми бидете многу од помош да не лутам.
zdravo devojki, nekoj da ne videl niz skopjevo dolgi nametki so rakavi, za iskacanje niz skopje? materijal kako svilen, najcesto se do kolena. vidov nesto vo new yorker ali uzasen print imaa
Високи римјанки има во продавница за обувки во ГТЦ на втори кат во редот каде што се наоѓа Adams shoes.
Поевтини наметки за на плажа? Може и како фустанче, може и како обична наметка. Гледав во Дуки и Дасо и во Котон, али многу беа скапи, не ми се даваат многу пари за нешто што ќе го носам десетина дена во годината.