Меѓу Крем кафе и поранешно Блу Кафе (сеа мислам Кул е). Значи баш на централното место, нема шанси да го промашиш. Карши него е и Божиновски.
Мината зима т.с нова година си купив таков материјал од матекс,во гтц,само што тој беше розев,не сив како на Џенифер и беше 200ден. метар...незнам дали сега има,провери си.
срцки дали некој ја знае продавницата за чевли на adams во Влае каде се наоѓа,точно... ми кажаа дека чевлите во неа биле многу поефтини во споредба со gtc, дали е тоа точно , или пак се работи за дезинформација?
Јас знам каде се наоѓа продавницата не е баш влае туку Карпош 4 пишува ПАМС на неа, робата е Адамс Шус, имам купувано од таму. Порано беше поевтино отколку сега, и нема врска во ГТЦ можат поевтини чевли да се најдат отколку тука. Инаку, во трговскиот центар Антико се наоѓа (кој е карши Палма и Рафаело - познати слаткарници) од другата страна на Партизанска, на ќошот кој гледа кон мостот Обединети Нации. Често поминувам внатре и воопшто не е евтино, мислам релативна работа е тоа ама за мене чевли над 2000 најобични салонки како што видов воопшто не е евтино, па во ГТЦ може за 1200 да се најдат, или во било која друга продавница за чевли и за 1000ка. А инаку позади многу прашуваа за Пренди кај се наоѓало, веднаш позади Рафаело.
Гледам по сликиве во светов - особено во Америка многу се познати и носени ваквите корсетчиња. Каде може и дали воопшто може да се најде вакво парче во Македонија - во Скопје? Не мора да биде волку кратко но нешто ваков стил да биде.
Многу одамна барам вакви, ама никаде да најдам... Со се можат да се искомбинираат и со сукња, и со кратки и долги панталони. Фала многу.
Јас денес ги видов во БодиЛајн имаше уште и Бисер подрумот во една убава мала продавничка до фотокопирот Зоки таму се поубави и беа околу 1000ка.
Известувања за нови колекции, попусти, распродажби, промоции да не знае некој каде да најдам крема за подочнаци ама да не е многу скапа за мајка ми е иначе фалаа однапред напишав на соодветната тема за подочнаци ама не ми вратија ништо
Известувања за нови колекции, попусти, распродажби, промоции Незнам дали ти одговара. Јас го користам ова. Не е баш крема, апликаторот е како рол-он и мене ми ги намалува подочниците-кесички кои некогаш ги имам. Не се секавам колку го купив ама не е многу скапо , можно е околу 200-300 денари.
Известувања за нови колекции, попусти, распродажби, промоции Цел град го имав свртено за да го најдам ова, по аптеките го немаше, а во големиве супермакети не сум го сретнала никогаш! Од каде го купи? Очајно ми треба.
Известувања за нови колекции, попусти, распродажби, промоции ако е до толку пари нема проблем ке го купам само кажи од кај ти е
Известувања за нови колекции, попусти, распродажби, промоции Јас го купив од Супер Тинекс. Оној што се наоѓа кај кванташки.
Известувања за нови колекции, попусти, распродажби, промоции Тоа апликаторчето го има и во Космо Тинексите
Известувања за нови колекции, попусти, распродажби, промоции Кај можам да си најдам некои вакви патики?
Известувања за нови колекции, попусти, распродажби, промоции Имаше во Спрингфилд убави едни, сеа веќе нема, немаше ни пред 1 месец кога барав одма купени беа Има Маниа моделче едно слично, мене не ми се допаѓа но нели вкус е во прашање