Девојки шорцевиве со висок струк колку се движат по градов зошто претпоставувам ги има негде? Или дали сте виделе случајно фармерки некои вака со висок струк по Пренди и слични продавници поефтини па сама ќе ги направам шорцеви?
Дечки, убави додатоци за на плажа, каде ви има фатено око нешто? Наметки, шешири и сл.? Знам кои се продавниците, ама ми треба нешто фино од старт, кусок сум со време.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.ne...=cee85ba494ac54422e6066144f5cadd2&oe=57F39C8D вакви чевли некаде низ Скопје?
Дане знаете каде има шорцеви тексасни такви со трегери ако ме сфаќате за какви поточно мислам не можам слика да најдам,така поефтини да бидат во Скопје?
Каде можам да најдам тенко сребрено ланченце (или 2-3 заедно, и мислам на бижутерија) кое е долго и завршува некаде помеѓу градите? Може да биде и body chain, да продолжува околу цело тело. Нешто слично на ова: Да напоменам дека немам време да го порачувам онлајн, сакам да го купам деновиве. Уште еднаш, ми треба сребрено, не златно. Благодарам однапред
Каде можам да најдам заштитна навлака за душек? Онаа навлака што е со патент, во која се става целиот душек, па врз неа чаршавот. Ми треба за единечен и за дупли (брачен) кревет.
Не знам дали е прашањето за овде но ако не е слободно преместете го. Каде ми можела да набавам материјал за вакви обетки да се направат, ова е рачна изработка, доколку некој знае да ме извести. Фала ви
Jas iskreno mn ceshto naracuvam od ali expres i ako neshto sakam poeftio da go kupam najcesto go narachuvam online obichno zemam velicina m i sekogash mi odgovara zadovolna sum mn i dosega ne mi e deseno nikakvi nezgodi a osobeno go preporacuvam za nakit imash pregolem izbor i mn poeftin
Го има и во Скопје, до универзална кај бебел бутикот има продавница за здрава храна нешто и на врата имаа залепено дека продаваат и крушевски локум
Кaде мoжaм дa нaјдaм дoлни дел купaчи знaчи нaјoбични бели или кaфени.Еднoбoјни ми требaaт знaчи нaједнoстaвни и сaмo дoлен дел.Ефтини пo мoжнoст !
И мене ми требаат купачи и горен и долен дел еднобојни. Ама ако знаете каде се продаваат одделно горен одделно долен дел или да може да се пробаат пред да се купат зошто имам проблеми со погодување на бројчиња. Пр. треба да земам долен дел поголема величина а горен дел помала.