Евроазија. Има на Бершка и страдивариус постари модели, убави, меки се. Инаку одделни освен во Сара Фешн имате и во Котон, има разни бои, за бели знам евтини има и во Њујоркер.
Јас имам еден пар од New Yorker и засега сум задоволна. Како и да е, хеланките за вежбање во New Yorker, Bershka и Stradivarius се околу 1000 денари (толку беа моите), а за тие пари можеш да најдеш хеланки од поквалитетна спортска марка во Sport Vision (моментално имаат и попуст). Пред некој ден пробував хеланки од Adidas што беа 999 денари, а можеш да ги погледнеш и тие на Champion, Ellesse и слични кои се уште поевтини
Има на NBB, ама силиконски. Spoiler /SPOILER] Можеш да провериш во продавницата што им е на Рекорд, едно време имаа ‘‘ чудни ‘‘ модели. Може и обичен да имаат.
Во спојлерот, под сликата имам напишано дека може да побара во НББ обичен градник, не ваков силиконски. Не се откопчува, ама се закопчува напред.
Лелеави секојдневни сукњи ДО / МАЛКУ НАД колена (по можност со џебови )? Значи не миди сукњи до пола лист, ниту пак 10 сантими над колена, ми треба нешто попристојно ама сепак кежуал.