Известувања за нови колекции, попусти, распродажби, промоции ^ A такви патки ама еднобојни да не бидат со цветови. ?
Например во секоја продавница за чевли во град, секакви модели има, и секако цените не се секаде исти, амаво илл цамино убави такви имаше. .
Женски искрено смачено ми е да давам по 900 денари за блузички по кратки ракави. Дали некој знае каде би можела да купам некои убави блузи по кратки ракави и по пониски цени ?
Во Драчево има доста бутици кадешто цените на блузите се движат од 350 до 750/800 денари. Ако бараш секојдневни блузички можеш да најдеш и од 150 или 200 денари, и ако имаш среќа и начекаш попуст може да најдеш убави блузички за 400/500 денари што на друго место би биле 800 или 900 денари.
Известувања за нови колекции, попусти, распродажби, промоции Да не знае некој дали има вакви фустанчиња во Бершка и по која цена, или случајно ако оди некој натаму ако може да провери и да ме извести.
Известувања за нови колекции, попусти, распродажби, промоции Каде на друго место би можела да најдам вакви фустанчиња?
Известувања за нови колекции, попусти, распродажби, промоции Ако прашуваш за нашата Бершка, со сигурност да ти кажам дека ги нема бидејќи како што гледам по сликиве овие се spring - summer 2011 колекција, има време дур да стигнат кај нас , А во Бершка низ други земји ги има сигурно, чим сликиве ги има на веб страната под 20 евра не верувам дека би биле
Во Беверли има 2 бутика, од левата страна горе, кога стоите свртени накај трговскиот...(ама ви објаснив). Јас си земав преубаво фустанче за 490 ден, и кошулка струкирана долга за 350 ден.
Да, така велат (дека бил истиот газда) но, морам да кажам дека некои маички кои сум ги видела во прчла, потоа сум ги побарала во елит и ги немало ама да може да се поевтини во елит
штиклички Феминки ми треба помош.... значи имам ептен мала нога (33-34) сакам да си најдам стиклички така високи бидејки сум 21 год а сум многу ниска па сакам да си најдам некој чевлички. штиклички високи знае ли некоја од вас некоја таква продавница каде мозам да ги најдам или некоја абрика кај со мозам да си порачам... фала ви....
прашав во кафе муабети ама пошто не добив одговор ајде и овде да си прашам каде низ скопје може да најдам вакво палто поспортско сако да не биде од елегантните и по која цена се движи бидејки во ср нема вакво нешто
Што е тоа прчла и каде е тоа побогу?! И каде може да најдам клод бели балетанки,по пристојна цена со оглед на нивниот обичен,пристоен изглед?!