LC Waikiki. Имаат доста голем избор и таму. @*Amethyst*, ако најдеш таков сличен модел на туника ко од втората слика доле, кажувај обавезно, по ЛП или тагни ме тука. Се убив од барање такви широки туники кои паѓаат слободно, а никаде нема. П.С. Нека каже која и да е, ако најде нешто вакво. Да се опремам со време.
Широки туники имате до ЈБТ одма, Маго Фешн, така нешто се вила, со македонски производи. Имаат и страна на фб.
Дечки, ми треба крем/беж боја за чевли или светло кафеава. Безбојна не ми врши работа..боја ми треба. Има шанси да се најде некаде? Бев во бата и пеко,и тинекс..немаат :/
Долг, дебел кардиган/наметка? Значи не оние памучните, туку како плетен дебел (ама да не е прескап, до кај 800 денари можда..) И исто, нормални убави оксфордки до кај 1500-2000? Да не се онакви меки ко патичиња, ама не и како на бит пазар што ги гледав, ѓонот како нарецкана платформа, прегрубо делуваат. Ваков стил барам:
Девојки, каде да најдам чизми така до кај колена високи? Да не се гофи по можност? Дали имате видено да се продаваат периодов?
Јас купив лани во Бершка пантолони имаше и оваа година слични, плус летово ги видов на попуст од 800 денари. Еве @joy1 ме потсети дека и во stradivarius имам видено.
Здраво феминки, дали би можеле да ми кажете каде можам да најдам долг црвен фустан без многу детали? Поедноставен некој. Нешто како тој на сликата, али не мора да биде таков долу.
Некој дали има видено, дали знаете каде да барам висечки обетки што се протнуваат скроз низ дупката? На англиски се pull through earrings, како овие подоле.
Мислам дека видов слични на овие низ Бершка, Пул енд Беар и Страдивариус. Барем на нивните страни на интернет. Провери си за сигурно!
Каде да најдам сличен модел на овие низ ГТЦ? Ама без златни детали и сл. Овие се од Пул енд беар ама некако не ми се даваат 2000 денари за ниски чизмички. http://www.pullandbear.com/mk/en/wo...stretch-ankle-boots-c29059p100422755.html#040 http://www.pullandbear.com/mk/en/woman/women's-shoes/ankle-boots-with-zip-c29059p100422910.html#040