Имам гледано маици и сл. ама машки (сепак можеш да земеш помала големина) во Котон. Не знам дали има моментално ама можеш да провериш
Гледам се или нешто и Лила носи многу убави штикли, црни со реси. Ако знае некој каде има такви или слични да ми каже
Дали некој последно бил во Бершка во Скопје или доколку го носи патот до таму да ми каже дали ја видел оваа ташна таму? Сакам да ја земам но бидејќи не сум од Скопје да знам да не ми биде за џабе патот до таму ако ја нема.. Би ви била многу благодарна http://www.bershka.com/mk/woman/new...-bag-c1010052115p100469382.html?colorId=800#/
Немам видено никаде, Перла мислам дека имаја некои новитети ама не беа баш вакви. Провери си на www.shein.com и на boohoo.com Ч)
Некoј некaде aкo види вaквa јaкнa (oд вaкoв мaтеријaл) некa ме извести, пo мoжнoст и ценa дa ми кaже.
Жолти салонки кожени некој некаде видел ли? И тексас фустан до колена должина, цела година барам? Фала сезнајки
Здраво, да ве прашам дали некој знае во Куманово каде може да се најдат ташни david jones по 700 денари биле.
Женски, брз одговор - каде да барам обични, чизмички до глужд што стојат тесно на ногата (или со патент или со врзување)? Бев на бит пазар, во сите продавници се истите 3 модели, не ми се гужва во сити мол за прескапи модели од зара, не знам каде да барам.... хелп, само денес ми е слободен ден за шетање