Во ГТЦ има многу продавници за кондури, посебно од страната на Жена Парк. Е сега не знам дали има модел како што бараш, но вреди да прошеташ. И евентуално Шутка.
Да му се плукнам со стилот swagovski неможе човек едни најобични нормални фармерки да си купи.... Цело Скопје го пребарав и неможам да најдам. Би бил благодарен ако некој ми каже каде можам да си купам обични фармерки (без амблеми, НЕ искинати, без накит на нив...)
Вакви патики имаш низ спортскиве продавници и цената им е од 3 до 4000 илјади денари. Секаде е различно, зависи боја, модел... Иначе доколку сакаш уште поевтини, имаш на Бит Пазар. 1000 денари се, а воопшто не се познаваат дека не се оргинал. Истите од странине по фејсбук за спортска опрема се.
Девојки каде да купам хеланки-фармерки? Тие од нет ги имав и ми се скинаа катастрофа. Во еден бутик каде што купувам нема бројки. Ве молам препорака.
Prodavam patiki adidas,zhenski,original kupeni od sport M,gi prodavam deka kupiv 38 a ja nosam 37(nemaa 37 a mnogu mi se svigaa)i gi nosev nekolku pati no ne mi e udobno deka se malku golemi sea za dzabe mi stojat doma taka nikoj ne gi nosi pa reeiv da gi prodadam pisete mi za sliki i cena
Вчера таму си купив и во котон во рамстор, сепак ти благодарам. Не сум љубител на шопинг па си земав 3 пара и една година сум на мира.
Pietro shoes по Широк сокак, а и во она продавниче за чевли до книжарницата ''Култура''.Разгледај, мислам дека ќе најдеш прикладна цена.
Девојки,ми требаат предлози за бутици со свечени (долги) фустани во Скопје? Може и страна на фб доколку имаат. Благодарам однапред