Бутик Ив (гтц), бутик Енџел (во редот кај собрание), овие два се си попристојни цени. Бутик Нана и Ламас (во гтц) имаат ептен холивудски тип фустани, но и со холивудски цени Сите имаат страни на фб, побарај ги.
Во гтц од страната накај жена парк, на први спрат има неколку бутици, исто и на приземје спроти тоа со наочари и саати во сокачето. Не знам да објаснам баш, ама во гтц имаше доста избор, само побарај убаво низ сокачињата
Малку каснам со одговоров, ама јас ја купив ташнава на крај на август и памтам кога ја купував имаа изложено само две од кои јас ја земав едната. Последен пат кога бев во Бершка (пред 2-3 дена) не ја видов.
Каде можам да најдам од оние есенските јакни што сега се носат, ама бордо боја и некоја со попристојна цена?
Светло сив капут каде да најдам? Ваков тон или сличен, не темна сива. @Rose96 и сви остали? Однапред благодарам на сите
@ph.orhideja Oo Орхидејче, ги знам тие во Манго, ама многу ми е сега да истресам 7 или 10,000 денари Нешто до 3000 барам
@Summerlover Цветло сиви капути имаше минатата сезона во Макпримат во ГТЦ. Можеби имаат и оваа сезона. Spoiler: . http://makprimat.com.mk/store/women/coats/
Каде можам да најдам убав паричник, но да биде класичен во дизајнот, да се отвара како пр. првиот на сликата, а не како вториот, со патент на средина одозгоре како што ги гледам насекаде низ продавниците? А инаку во бела боја некаде да сте виделе?
3800 се, денес поминав натаму @Summerlover ѕирни ги, вака ми делуваа дебели и топли, само види дали моделот ќе ти се свиѓа.
Имаат нешто, ама нема многу избор. Провери во онаа продавничката кај училиштето Димитар во Центар, т.е одма до Специјал што е (кога одиш од Центар кон Рампа) имаше убави модели и повеќе избор...
Дечки бевте ли во сити мол има ли попусти? До денес трае роденденскиот попуст да знам дали да одам пошо сум у друго стање,да не се шлаам за џабе?? Тенкс