Да не знаете каде има божикен кактус?Многу ми се свиѓа а неможам да најдам,во мојот град по цвекариве не сум сретнала. Знам оти темава не е за цвекиња ама пак да си прашам
Побарај или на кактусарница сјатот, или ако те носи патот во автокоманда, на самата автобуска во цвеќарница Орхидеја имаат од ова растение.
Мене ми е срам да прашам каде да земам добри подвезици и како да ги закачам тие рамките што висат надоле од ѓаките?
Хулахопката треба да се пикне помеѓу тоа испакнатото пластично и тоа што влегува одозгора...незнам како да објаснам Ај може сликава ќе ти помогне. Но ако имаш чорапи со силикон, нема шанси да ставиш халтери преку силиконот.
Дали некој има купувано тренерки од New Yorker, дали се квалитетни? Или ако имате некој друг предлог, само не Стружанка. И само долни ми требаат. Благодарам
Незнам дали ми е за тука прашањето....Се извинувам ако не е . Каде можам да најдам ваков телефон? И вакви работи во овој стил?
Сега носам нивни тренерки. Не се лоши ако ги купуваш на попуст за 350 и 450 ден. Многу брзо се рашируваат морам да ти кажам.
Што ќе ти е ваков телефон кога нема да ти работи Инаку тешко да најдеш телефон. А вакви ретро украсчиња имаш по сите продавнички за домаќинлук. Провери во @Home Техномаркет, Coin casa, а има и едно новоотворено на Битпазар после Мавровка а пред 26ти Јули.
http://www.next.co.uk/g531616s2#713522 slicni se na ovie sto gi baras ako ne se togas vidi na starnata na next.uk i mislam deka pravaat isporacki za vo Mak
Јас си купив лани за околу 700 и нешто денари.Ми се немаат нити скинато нити некоја друга фалинка.Единствена негативна работа е што прават коленици што сметам дека е маана на сите тренерки од кај нив