Место каде можам да однесам кожно ранче со излупена боја да ми го исфарбаат? Тоа Кенан кај железничка е секогаш празно и затворено, баш оваа недела поминував од таму за накај дома, празно...
@Seli20 Biana мислам дека има вакви, е сега цената не знам. Кратките чизмички им се по 4000 ден, за високите сигурно повеќе.
@Anabelle.Amorette Ваков модел на гумени чизми има во Office shoes во ГТЦ по цена од 3.800 ден. Слични на овие, без ластик и со вискок сјај, но многу поевтини како за гумени има во продавница за обувки од страната на Жена-парк кога се доаѓа од кај постојката и е единствена со ваков вид чизми (гумени). Лесно може да се најде. Цената е 700 ден. Јас го имам истиот модел и задоволна сум од удобноста.
@Seli20 Јас искрено не сум сретнала до сега, чизма да е висока, а да биде испод 2000-2500 денари, барем не, кога е есенско-зимскиот период. Ама еве од другите членки може некоја знае
imase vo il camino na bit pazar 1680den no samo eden broj im ostanal 36,jas vcera prasav..inace imas poveke broevi od kafeavite boi
@Seli20 Ако бараш чизма за мода, можеш да провериш во Il Cammino, но ако е за стварно носење во зимски услови, никако не би ти го препорачала, бидејќи мене лично нивината роба ми е со лош квалитет, си мириса на кинеско, па и нозете после ти мирисаат. Еве пр. Претходниот пат бев да пробувам антилопни кратки чизмички кои беа 2700, значи немаат никаков ѓон, а однатре не ти ја затоплуваат ногата. Потоа бев во Биана, значи исто кратки антилопни чизмички, 3500, ама ѓон дебел, а внатре крзно, и, и да носиш само хулахопки, си згреан. Вака може ти се чини многу пари, знам, ама чизмите се инвестиција. Подобро една година да дадеш 4000 денари, па да ги носиш неколку години, отколку секоја година да даваш по 1500 за ништо. @AnaKarenina Каренинке, бев до Котон пред некој ден, ги видов капутчињата што ги спомена. Пробав, ми се допадна, не се тенки, ама се мислам, бидејќи се на патент (а јас талент за патенти ), и сакам да биде класичен со копчиња, и малку струкиран, а тие беа сосема рамни. Но, секако ви благодарам и тебе и на @ph.orhideja за одговорите
@Jeny Прашањето е каде се не? Денес потешко човек да најде со нормален струк, се е со висок. Имаш во Котон од по 1100-1200 денари, а во Бершка од темно до светло, црни истотака, по 700-800 денари.
Машките се океј, би требало и женските да се. Иначе и во Тера Нова имаш убави тренерки, мајка ми си зема пред некое време. 6000, горе - долу тука се, зависи до моделот. Во Тера Нова во Центар мислам дека ги гледав.