Дали некој има видено низ продавници дуксери (без капуљача) со поелегантни везени детали, нешто како ова подоле. Се мислам овој сивиот горе да си го порачам од алиекспрес, ама прво да прашам дали нешто вака има кај нас, и по која цена?
Во Еуроазија има од стари колекции на Бершка, спортски хеланки за 500 ден (ако ти се даваат толку), а во Шутка спортските се по 600 ден. Мислам поевтини а непроѕирни нема да најдеш.
Дали некој има информација каде во Скопје можам да купам/порачам salt lamp? Односно ламба со хималајска сол
Јас од Нутри Вита си купувам хималајска сол, а продаваат и хималајски лампи. Повели линк со лампите, имаат лампи со различни форми, големини, цени. http://nutrivita.mk/himalajski-lampi/himalajski-lampi-proizvodi
Ovoj tip na kaputi? Cenata da ne e misloven poim. Se izvinuvam na latinica, ne mozham da ispratam mislenje dokolku e na makedonska poddrshka.
Каде можам да најдам вакви чизми до над колена ниски, ама по тесни да се дека сум по слаба сите широко ми стојат.
Продавам ваучер од Arthur's во вредност од 1580 денари, плус доколку го искористите до 15.11 ќе добиете друг ваучер во вредност од 20проценти од вашата сметка. Цена1080денари
Девојки каде можам да најдам панталони, може со висок струк, елегантни? И кошула евентуално, исто елегантна, може и како комбинација? Црни, а може и друга боја евентуално крем/пудра боја и сл. Ми треба итно фалаа
Ај не зафркавајте луѓе , убави фармерки со висок струк никаден не се наоѓаат сите што се во страдивариус и бершка "high waist" се по плитки и од нормален струк освен тие jeggins што се по 800 ден. ама многу се раширија ги имам во неколку бои . Затоа некој да ми каже по квалитетна фармерка од каде да земам до 2000 денари со висок струк еве волку висок струк