Не,не ми е за број туку модава излезе со крагњи и сега не можам да најдам ко претходно што си беа. Фала,ќе проверам
Провери и во Котон, покласичен стил се панталоните ама има во разни бои, меѓу кои мислам и ваква, и се по 600 денари.
Од каде можам да најдам квалитетно јаже за скокање(сакам да е мстеријалот нешто слично на гума)? И која би му била цената?
Во Sportvision има јажиња за скокање на Аdidas, мислам дека на вакви мислиш (за цена некои се 600 некои 1200). Може да ги видиш на sportvision.mk.
Широк и висок сад со капак, баш за ова ми треба, да си ги чувам и заштитам четките од прашина. Во Џамбо се без капаци, а во Базаро се претесни. Ве молам за одговор каде да барам
Кратки и едноставни ланчиња? Како синџирчиња, али тенки. Или чокери, само да не се многу андерграунд и даркерски.
@CinnamonBambi vo edna prodavnica od 26-ti Juli prema Mavrovka koga odis. Na glavnata ulica e, ne znam ime. Imam kupuvano mnogu ubavi stakleni sadovi, samo ne znam dali ima bas vakvi. @Veki4kaa kaj nas gi nema, a ne sum sigurna dali moze da se poracuva kaj nas od oficijalnata strana na Puma. Koga gi gledav jas bea okolu 60 evra. Zaboraviv da kazam deka i sekogas im se sold out, treba baaaas da gi nacekas.
Нешто слично на хеланките Hot shapers? Во топ шоп ги немаат, а од али експрес не можам да нарачувам, немам картичка за онлајн плаќање
Кај нас сигурно нема вакви, единствена опција ти е да порачаш слични од Асос за 10 евра. http://www.asos.com/new-look/new-lo...lstyles=616&gridsize=3&gridrow=6&gridcolumn=1