Има слична во Pullandbear. http://www.pullandbear.com/mk/en/wo...-faux-fur-hood-c1030009525p100461519.html#507 Мене лично 100 пати поубава од оваа што сите ја носат ко униформа, а пак е слична во тој стил.
Кaј дa бaрaм дa купaм фустaн фустaн зa нa свaдбa,мaксимум бaрем дo кaј 2000 ден, и тoa зa пoкрупни женЦки кaкo мене...
Дали некој знае каде можам да ја најдам кремата La Roche Posay effaclar duo? Прашав во две Зегин аптеки во Битола но ја нема, дали некој знае каде во Битола ја има или како можам да ја порачам од Скопје или од некој сајт на интернет? Благодарам..
Сличен модел има во Мис Шоп Шус во Лептокарија. Не знам колку беа, ми се чини околу 2000 ден. На скроз мала штикла, речиси рамни и со повисока штикла, два модела беа.
Денес гледав во Еуро Азија во ГТЦ потполно иста ваква, кожна со чипка детали, и тоа за некоја смешна цена, околу 500ки беше, препреубава. Јас сакам да прашам дали некој има искуство со чизми од Поларис ? Вака ми изгледаат квалитетно, кожни, обложени, се тоа, ама ми мати памет што се турски производ, а цените им се 5-6.000, па дали вреди..