Карши Полициска Станица Бит Пазар бутик Данди Фешн,има преубави модели 600,700 денари се,има и во Шутка подебел материјал се 250,300 денари
Некој што ќе оди или бил сега од скоро во Зара, да ми каже дали сеуште ги има фармерките и во кој дел поточно? Тенк ју
Каде би можела да од т.н Christmas sweaters? Конкретно вакви, знам дека лани ги имаше во Њу Јоркер, да не видел сега некој некаде, и ако да, по која цена и каде?
Na bitpazar vonatre vo pazarceto, kaj so e nakitot ima edna tezga samo za marami, i tamu imase vakvi i kako poncho
Jas od jumbo zi zemav, imase edni rozevi i i zeleni, so se sobiraat okolu 299 ili 399 bea, nz tocno koja bese od ovie dve cenata, veke vtora godina go koristam, epten e jak, ima uste
Mi treba fustan za vo disko ili sto i da se nosi za vo disko kade da kupam? Sekakvi idei se dobredojdeni
Јас уште сега размислувам за Нова година, па многу ми е мерак да си купам некое тесно златно фустанче..Каде можам да најдам низ Скопје?
Каков е тој фустан за во диско? Со шљокици? Да личиме со диско топка? Во диско можеш да си облечена и во фармерки и обична маичка. Aко си фраерка ќе бидеш појака од таа со `диско фустан`.
Eee bogamii vo pravo si Nego muabetot mi bese sakam neso sexy da si kupam za iskacanje a ne znam sto e toa pa baram pomos