Полуматура Тоа третото одоздола многу ми се свиде.Кога би можела да најдам такво.Ама искрено не верувам.Да не има некој видено нешто слично не мора исто да биде?
Карак во секоја, баш секоја продавница имаш, не сум видела продавница без овие чевли, посебно се популарни летово. И нормално сега имаш од 1000ка до некои во Бата во Полини 5000ки. Значи си има секакви за секој џеб. Повеќето се некоја цена 1300-2000, зависи кај бараш.
Карак вакви кондурчиња ќе најдеш мислам во секоја продавница. Имам гледано во Албатрос ама за цена незнам. Би ти препорачала прво убаво да си прошеташ, не гледај само во гтц зашто може на друго место да ги најдеш 3 поевтино
Добро е се снајдов на една страна од авон 7ми каталог, на друга 8ми каталог. 2 страни да имале, дури сеа приметувам http://www.avoncosmetics.com.mk http://www.avon.com.mk Али 600 денари и ем кратко е што не ми се допаѓа сакам долго, а прескапи ми се за кратко ланче. Сепак фала и Скај и Маца
од авон го имам видено во живо ланчето со сидро и многу е убаво! се мислев да го нарачам ама незнаев какво е, ако не најдам нешто поубаво тоа сигруно ќе си го нарачам!
да не знае некој каде можам вакви да најдам,само да не бидат толку високи и да не бидат многу кич со некои дијаманти и чуда напред и ако знае некој и ценичка да ми каже. Итно ми е ве молам фала однапред.
Некој нешто вакво да не видел? Сламени да бидат. Spoiler Знам дека има во Њу Јоркер, ама 800 денари не ми се даваат за да ја ставам на мене 3 пати во годината или како оваа на Серена И ус пат пак да прашам за вакви патичиња, било која боја и нив знам дека ги имало во Њу Јоркер, ама нема повеќе
Капчиња сламени има во Теранова денес видов, а сигурно нема од патичињава во Њујоркер? Знаеш стоеја позади кај вторите гардероби во тој дел, не во делот од напред кај другите чевли. Иначе оди во Спрингфилд имаше останати еднобојни пред некое време. IndieGirl ги немам сретнато чевливе кај нас. А и ги знам од поодамна и ги посакувам и јас
Чевли на плута, напред затворени. Очајно многу ми требаат. Цел трговски е со штикли 15ка. Сретнал некој некаде? Исто и боди со дебели прерамки барам, ама њема.
rossonerka колку се таквите патичиња и каде е тоа Спрингфилд ? Планирам деновиве да наминам во Ск , и дали работи Верото во недела и Спрингфилд
не мора да бидат вакви (ова беше единствената слика што беше најблиску до такви како што барам) значи парам некои на пуна пета црни, да не се пре високи, и тоа петата сакам да биде обложена со материјал а не да изгледа како дрвена на тоа мислев