Па ти си прекрасна! Се откажав од помислата дека тука ќе најдам, мислев све се на тенка штикла (тие на дебела само како сандали ги имам видено). Блиску ми се и двете продавници, па ќе поминам дефинитивно. Фала многу!
Luge ve molam pomos dali negde vidovte ili znaete kade da gi najdam ovie bluzi vo skopje da gi kupam ve molam kazete mi preitno e Vo sutka gi imase ali se potrosija i nema da dobivat vo dracevo butik biljana i tamu gi kmase i hi nema Ako znaete ve molam pisete mi
Јас летоска си изнакупив од Икеа во Софија, ептен ми се погодија, има во разни димензии. Викаат дека во пластични кутии не е добро да се чува храната, па сите пластични кутии ги заменив со стаклени. Во Скопје не сум видела, ако најдам, ќе ти пишам.
Каде да најдам убави памучни навлаки за перници, ама за 45х45цм ми треба (значи не зборам за перници за спиење). И каде да ја однесам таа навлака да ми испринтаат нешто на неа?
Pa za kade da najdes nzz iskreno i od koj grad si odi vo nekoja prodavnica za postelnini,a za pecatene odi kaj sto pecetat maici,shojli,...
Pazi so H&M. Ubavo izgledaat proizvodite, a koga ke gi obleces da ne recam nikakvi. Nema nesto da e dobro, ili vlece, ili tegne, ili sobira, stuk nikogas kaj sto e strukot, ramenja razvleceni, materjalce prikaska za sebe, se na se kvalitet 0.