Pred nekoja nedela kupiv nekoj raboti i bas gi slikav specialno za da ti gi pokazam. Za ovie dve raboti ja oblekov i soblekov cela prodavnica. Inace nosam S i nema nesto vo konfekcija da ne mi odgovara. Namenata mi bese da si kupam poveke raboti ama nitu materjalite nitu sienjeto ne odgovaraa, zatoa i te predupreduvam da ne naracuvas na ne probano. Rabotive uste ne sum gi ispraala, verojatno tolku sum zainteresirana da gi nosam
O shteta ako ne chinat vo kvalitet,mislev deka se slichni so zara mango bidejki od nib sum mn zadovolna no sum se izlazhala mozhebi srekja shto nemam niss od h&m inaku parchinjata shto si gi kupila ubavo izgledaat so zdravje da si gi nosish
Само ремчиња за околу глужд каде можам да најдам? Ми требаат тенки црни плиш за штикли, каде точно да барам? Си нарачав од Ebay, ама ако можам тука негде одма да најдам супер би било.
Можеби не е за тука прашањето , но ве молам ако некој знае конкретно каде има светкавки т.е glitter во сребрена боја.
Дали некоја од вас има купувано чевли од Молини? Постојано ми излегуваат понуди на фејсбук, ефтини а убави чизмички ама би сакала нечие мислење пред да нарачам било што. Ми интересира како оди наплатата, дали ви се погодуваат бројчињата, дали постои шанса за замена и сл. Фала
Здраво девојки, долна облека т.н „заводлива„ каде има во Скопје со пристојни цени? Во лиска е прескапо..
Хајлајтер но не стик туку како камените пудри што се пакувани. До 300 денари каде би можела да најдам?