Ваков прслук, има и други позатворени малце, на инстаграм гледав слика ама неможам да ја најдам ... Дали случајно сте виделе некаде?
Битолчанки, каде да најдам убави машки боксерки, со нормална цена? @s1a1n1d1r1a1 @Rama @theowndemon Ве означувам оти итно ми е
Жал ми е што не можам да ти бидам од голема помош...па вака,сигурно ќе одиш во чаршијата не е до толку голема да не се снајдиш,има неколку за долна облека се,стварно не им знам име бидејќи немам купувано..еве некоја друга од девојкиве да не знае..извини што не ти бев од помош...
Во сара фешан види мора да има или оди во тц бисер позади карши тинексот има дуќанчиња за долна облека има и машки боксерици со новогодишни мотиви Поздрав
Мислам дека најсоодветно е тука да прашам. Парфемчето oд колекцијата The Little Christmas Factory на essence многу убаво ми мириса само ме интересира дали трае ?
Od prilika kako se dvizat cenite na polutanga vo Sara fashion i Prendi i dali mozat da se najdat ubavi dezeni?
Bralette, има во Њујоркер ама многу се скапи, 700-800 денари. Барам и јас ама поевтина варијанта, пред 3 години си купив прекрасен од мегафешн за 150 ама другарка ми го украде изгледа и не можам да го преболам.. Во случај да најдеш, имај ме на ум