Здраво. Може да ми кажете каде има вакви сукњи да се скоро до колена да не е многу ни долга ни кратка?
Kade da najdam vakvi bluzi poevtini vo razlicni boi dali ima vo sutka ili ako znaete pomagajte pisete mi kaj da kupam Kaj da najdam ubavi pamucni rolki poevtini
Додека сите активно спремаат новогодишни аутфити, ја гледам туторијали како да си сплетам чорапи за дочекот. Секој со својата мака де. Каде да си купам дебели, волнени чорапи? @emkaemka, ги видов твоите, па ме интересира кај ги купи и по која цена? Мене ми требаат едноставни, волнени чорапи, па ако не успејам да најдам, и вакви ќе завршат работа. Секој што има инфо, споделете.
Волнени, плетени со волница и игли имаш на Битпазар, Зелен пазар, па и во Шутка се наоѓаат, има и калчинки Овие се од Вајкики големите се како за нас од 36-40ка и се 499ден, другите се детски 299ден
Спроти Буњаковец, до дуќанот за долен веш (X-Intima мислам дека беше), има дуќан за облека каде имаат голем изор на ваков модел сукњи. На излогот има иста како од втората слика, во бордо. Не прашав за цена, ама не се скапи. Често купувам од таму.
На почетокот од десната страна во дуќанчињата карши дуќаните што продаваат чанти и надвор што имаат собните чизми лик имаше бели,црни бунди изложено.Ја знам цела Шутка на памет