Друштво, кажете ми што и од каде да земам подароци за дечиња за новагодина, не сакам пакетчиња да правам , за 6 годишно момче и девојче...
Хеланки како еко кожа, ама не црни, некоја друга боја. Ве молам за одговор, немам воошто време да барам
Каде да најдам најкласични салонки во Скопје? Квалитетни пред се. Ги имам гледано по Битпазар и не ми се свиѓаат. Или ми се ниски, или ми се старски Овој модел го сакам, само кожни
@Shery кожни имаш во Biana, ама не се толку високи и немаат толку тенка штикла. Инаку околу 2500 се. Вакви слични модели имаат во Zara, баш и кожни, ама сега околу попустиве се е испревртено и вчера имаше само чизми и по некој пар балетанки.
Затоа имам проблем. Имам конкретни во ум и ништо друго не ми се свиѓа. Инаку бев во Зара вчера. Од толку гужва дури ми се слоши, а еве баш штиклите не ги приметив.
Каде во Тетово да најдам вакви топлинки? Нема да имам време за шетање утре па затоа ако некоја тетовчанка знае кај можам да најдам ќе и бидам благодарна до небото. Исто, сакам да купам пижами дебели од оние меканите не знам како се вика еве слика, исто во Тетово.
Каде можам да најдам сиви чизми до глужд? Низ продавниците најмногу има црни и окер, а сиви не сум забележала.
Не знам дали има соодветна група за прашањево, па еве тука. Дали некој од вас продава книги од линвуд Баркли ?
Каде во Скопје принтаат во боја на текстил? Конкретно ми треба за врз перница да ми испечатат дизајн, ама во боја... Предлози плис
Фала, ќе прашам дали може на навлака за перница. Друго прашање, има кај нас убави нотеси-планери за 2017? Во икона на сајтот проверив, нема.