Ако некој сè уште бара вакви ракавици, моментално се на попуст во Calliope - првиот пар е 199 денари, а вториот на пола цена, значи 300 денари за два пара. Јас си зедов бели и темносини со риги, има и сиви, темнозелени, окер, црни со риги. Јас си купив таква ташна од една продавница во Чаршија, ќе пробам да ти објаснам каде е. Влегуваш од страната на Камен мост и не продолжуваш лево по угорницата кон кафичите, туку вртиш десно и на самиот почеток од десната страна има една продавница за ташни. Мислам дека е првата продавница за ташни кога влегуваш од оваа страна. Околу квалитетот, не сум купила ташна од Bags Shop - Macedonia, но мислам дека е истиот затоа што ташните беа идентични. Се сеќавам дека беа нешто поскапи, јас ја купив ташната за 600 денари, а кај нив беше 700 или 800. Од квалитетот на мојата ташна сум задоволна, си ја изнаносив летово.
Јас многу барав и ми се свиѓаа во бутикот Jordan во гтц и на N&N страната на фејсбук, ама ми беа скапи..ти види ги за секој случај.
Каде да си купам малку посвечено кратко фустанче? Сити мол нема, Капитол нема... има некој бутик во ГТЦ или во Лептокарија? Уште има џемпери по продавнициве, слабо фустани...
Vidi na pocetok na trgovski bunjakovec mislam Zeko se vika vo blizina na knizarata sto gleda na partizanska.
Масивен, мек шал во сиво-розева боја (може и само нежно розев цел), до кај 800 денари? Во зара беа 1200-1400... П.С. Ми треба утре да го купам, значи не Шутка.
Прашањево е за друга тема, знам. Ама ми е битно, па поголема е шансата тука некој да ме упати таму каде треба Ми требаат реси. По можност на метража и поголем избор на бои Каде да барам? Нешто вакво. Имам идеја за фустан па сакам да видам дали ке ми успее
I ja isto 3 meseci gi barav segde za zal nigde ne gi najdov Ali segde kaj sto prasav mi rekoa na prolet deka kje dobijat Od prijatelka doznav deka na prolet izlagat novi modeli kje gi ima vo sutka od 600 do 1 200 den.