Зависи какви сакаш, ако сакаш skinny со низок, па и висок струк, имаш најголем избор, oд 699 во Bershka, 599 во Pull&Bear (иако најмногу имаше од оние скинатите) , New Yorker од 699-1299,... A и во Springfield даваат попуст на попуст па има за околу 1100 убави модели. Во Stradivarius и од новата колекција не им се нешто скапи, 1290 се.
Незнам дали е за тука прашањево, но прилично итно ми треба. Дали вакво нешто (heel liner) има кај нас, каде и како се викаат на македонски?
ЈАС БАРАМ ТРОДЕЛНИ ПИЗАМИ..ЗНАЧИ ДА СЕ НОРМАЛНО ГОРЕН И ДОЛЕН ДЕЛ НО ПЛУС И НАМЕТКА ВО КОМПЛЕТ..КАДЕ МОЗЕ ДА НАЈДАМ,???,ПРАТЕТЕ НЕКОЈ ЛИНК АКО ЗНАЕТЕ ОД ИНТЕРНЕТ ДА ПОРАЧАМ,,,ОД БУТИЦИ НИЗ МАКЕДОНИЈА КАДЕ ШТО ИМА ТАКВИ...
Здраво девојки да ве прашам случајно да не знаете дали во Мавровка има бутик за униформи поточно медицински мантил? И ако има која цена се? Фала однапред!!
За Мавровка не знам, но имаш продавница за медицински униформи во подрумот на ГТЦ. Се наоѓа во еден од пролазите.
Во аутлетите во Борис Трајковски има останато нешто од летна колекција на купачи,појди можда ќе најдеш бројче.
Ima vo avon cel komplet i za pozadi takvi,i za kaj maloto prste a i za na remchinja,silikonski se,gi imam jas i pezadovolna sum
Дали се дебелки за да зафаќаат место? Ми требаат за кондури што ми се големи, да ги направам да ми се точни.
da,i jas za toa gi koristam hihi,35 nosam,a teshko se naogja toj broj i na 36ka gi stavam,samoleplivi se,i da debelki se