Каде можам да најдам "дуксери за парови"? Вака нешто: На интернет гледав вакви многу на српски страни, ама не најдов на некоја македонска. Ако знаете кажете ми. Ќе најдам јас број од полиестердеј они се занимаваат со вакви работи, ама муабетот ми е, да не знаете некаде веќе готови, па јас само бројче да си кажам.
Каде во Скопје има црни чизми со везени делови како на сликата подолу? Видов дека има онлајн во LUSIDO Shoes, но го немаат моето бројче повеќе. Видов и во Страдивариус, но беа 5000, а барам со поразумна цена. Со пониска или повисока штикла, не ми е толку важно. Ви благодарам однапред
Vidov denes vo mega fashion vo Struga imaa doneseno,sigurno i po skopje ima,oklu 1000 den mislam deka bea
https://www.stradivarius.com/gr/en/...-boots-c1020048017p300093503.html?colorId=040 Нагласив дека во Солун се по различна цена !
Како прво, не се дери. Како второ, нагласив дека прашувам за во Скопје, така да ти си твојов одговор апсолутно никако не ми помогна. Чао
Каде да купам убав, квалитетен женски новчаник? Изборот во градов (СК) е катастрофа! За подарок сакам да купам убав, скап, елегантен новчаник, ама никаде не можам да најдам. Другарка ми е ептен модерна, само марки носи, па сакам ептен убав новчаник да и купам. Бев во Мона-порано имаа поголем избор, овие што сега ги имаат се над 3.000 денари, а воопшто не ми се допаѓаат, ептен се како за баба ми. Во Бенетон ич нема избор, во Манго исто нема. Дајте ми предлог, само ве молам не ми викајте да купам Дока и Горица Трејд, тие не ми се допаѓаат.
Каде има Guess новчаници во градов? Јас немам видено. Неверојатно ми е што во Lacoste воопшто нема Accessories, ко во Тунгузија да сме. Попладне ќе одам во Tommy Hilfiger, да видам дали таму ќе најдам нешто.
Вакви чокери има негде за ефтино, пример на Зелено пазарче? Ми требаат за заебанција, па не сакам да давам по 500-600 денари по Зара-мара, плус две ми требаат... Плис
Фала на сите за одговорите, супер сте!! Купив од ГТЦ од Tommy Hilfiger, преубав е новчаникот. Вчера и го дадов, ептен и се свиѓаше.