Имаше и без пердувиве, прашај ќе ти кажат и мислам дека не ти се скапи 1500-1600 денари.. Се надевам помогнав Поздрав https://www.facebook.com/2626919172...2691917217435/813677245452230/?type=3&theater
@Miss.N Од Бершка еве: Класични без шари, цветови, беџови и апликации Spoiler: Denim jackets :) 1790 ден. 1290 ден. 1290 ден. 1290 ден.
Лелеееее фала многу. Ги најдов на слика на линков и бели какви што првично ги видов. А пошто пиша си била Солун, ќе одам јас викендов, дали можеби случајно таму ги примети овие?
Не видов искрено многу вакви, повеќето беа со цветови се е шарено фармерки, кошули, чевли.. Јас не ги сакам воопшто, а и сеа сите како дресирани ќе бидат со цветовите
Ја пошто ќе одам, ќе проверам секако. Не сакам ни јас цветни дезени, освен ептен нешто ако не ми фати око.. Ти благодарам многу.
Да ми препорачате добар мидер што стварно многу, многу стега, ама да не се познаваат рабовите. И не од кратките, ми треба да ги покрива т.е. да го стега и горниот дел од нозете. Имам неколку нови фустани кои се прилично тенки, па за нив ми треба.