Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. Li0ness

Li0ness Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.057
    Допаѓања:
    1.819
    Девојчиња, помош :) Се отепав барајќи од оние панталони од тексас (од оној летниот, најтенкиот) со ластик долу на глуждовите, ама да не се многу широки. Тоа што најдов или се многу широки во ногавиците (а јас не сум од највисоките, па се губам во нив :P ) или се како шалвари, спушен им е делот меѓу нозете (а тие не ми се баш age appropriate :). Видов пред два дена една девојка на улица баш со такви какви што барам, да не ми беше срам ќе ја прашав од каде и се, до таму дојде работата :D

2. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Јас си земав вакви од tally weijl. За тексасот таму веќе знаеш дека е одличен :)

На Li0ness му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Леле остај, мене денес мајка ми ме натера да одиме таму, едвај се наканив ич нејќам да одам, не ни одам додуша мноооооогу ретко. Едноставно не сакам да одам таму, ама има убави работи. Вакви слични панталони кои следен пат ќе си ги купам негде 600 негде 650 денари само кремави и со машна на страна. Јас истотака сум на свадба, ќе ги комбинирам со корсет со црна основа и кремаво-розеви цветови и црни салонки. Оди и преживеј :!:

На Shery му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Дали некој може да ми каже кај можам да си најдам вакво фустанче низ Скопје??

Прикачени фајлови:

• 31904360.jpg
      31904360.jpg
      Големина на фајлот:
      11 KB
      Прегледи:
      353
  5. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763

Има некој видено вакви римјанки ли не знам што се, низ Скопјево? Преку глава ми е од црните римјанки како со кожа |(

6. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Мислам дека видов вакви (слични) во продавничката што е на аголот во зградата на Министерство за транспорт и врски (спроти црквата Св.Димитрија)

7. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Можам уште сега да си најдам негде апостолки? Видел некој негде? :wasntme:

Сакам некои по обични
    и некои по интересни

8. gossip-girl

gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    218
    ^^ Како овие обичниве што сакаш, на втората слика има по кинескиве продавници, јас лани си купив неколку пара, добри се и за оваа година, не дека се некој квалитет, ама за тие пари добри се. Гледам и сега ги има, мислам дека беа од 70 до кај 90 денари. Јас имам исти како вториве, во друга нијанса :)

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Missy16

Missy16 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    17
    па имаш мн убави во рамстор на 2ри кат одма до mother care таа продавницата што е за бебиња..некаде се по 1000ден и се мн квалитетни и убави,ама имаш и поефтини околу 500 ден

10. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    А имаш и на пазарче за 300 денари :D

11. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Ла Чика нашиве продавници имаат лош избор на апостолки.
    Јас секогаш си зимам апосотолки од одмор, зашто таму врие од секаков избор на апостолки.
    A јас ги имам истите оние розе со црно бело, истите и супер се. мислам дека евро до 2 ги земав :D

Bata има стално апостолки симпатични абе кога ќе видам цени имам ваква фаца :o

12. Buubica

Buubica Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    245
    Ла Чика за поубавите апостолки би те советувала да си купиш обични најобични и после да им додадеш сама некој убав детал. Можеш да видиш и во темата направи сам, а и на јутуб туторијали миљон.
    Ем ќе ти се фраерски апостолките, ем ќе имаш само ти такви и ќе ти се по вкус ем ќе поминеш 3 пати поефтино!

13. PinkPanterka

PinkPanterka Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    155
    Обични апостолки ма во џамбо по 120 денари се а има избор доста ;)

14. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Сте виделе ли некаде ваков сличен фустан, само да не е поскап од 1500 ден...

Прикачени фајлови:

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Мимс јас вакви лани гледав во Тинексот кај мене во Ѓорче , и си купив ама со врзување на вратот беше ( вака валда се кажува :lol: )Не беше повеќе од 1000 :)

Ла Чика и јас исто како другите феминки ќе ти кажам да видиш по кинескиве продавници .. Никако не давај многу пари на апостолки , не знаеш дали ќе те стегаат или жуљаат или пак ќе ти се скинат :)

На karak, la-chicka и mims-89 им се допаѓа ова.
  16. Andzelika

Andzelika Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    176
    Има ли некоја од феминкиве што носи plus size clothes :$ Дајте совет каде можам да си купам нешто ама поголем број, низ градов нема ништо за некој со повеќе килограми :@ И тоа што ќе го најдам е за тетки од 50 години :(

17. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358
    Andzelika големи броеви имаш во Рамстор горе на втори кат во Олтра и во Бисер доле во подрумот во Мила. Има убави и штосни работи. ;)

На Andzelika му/ѝ се допаѓа ова.
  18. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Мимс, убави долги фустани има на Зелен пазар, на тезгата што е одма позади трафиката на автобуската, ќе му дојде карши новото Жито лукс. Ја кога бев пред некој ден имаше само 2-3 модели, само горниот дел кај градите не беше ваков како на сликава, не знам како да објаснам каков беше... :?:
    750 денари беше, што мислам дека е смешна цена. Башка тој човекот ми рече дека ќе донеле нови модели од вторник, сигурно ќе има и поубави :)

19. soncicko

soncicko Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    73
    Во трговски тој новиот бутик до мотиви што е ми се чини дека големи броеви имаше а и интересни моделчиња исправетеме ако грешам феминки

На Andzelika му/ѝ се допаѓа ова.
  20. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074

Да ама тие се некако бош материјал. Јас сакам баш од ваков материјал како на сликато, како свила нешто е... :?: