@AngieVi Во Зара по 500 денари, Бершка 300-400 денари @Waka-waka Spoiler: Манго 3000 денари Spoiler: Бершка 1500 денари Провери низ Стара Чаршија обавезно исто така, а Дуки Дасо ептен нека ти биде краен избор
Вакви има во Дуки Дасо од зимската колекција, по 700 и 750 денари. Ако не се лажам, и сликава е оттаму.
Каде можам да најдам квалитетни црни фармерки со висок струк во Скопје?Бидејќи до сега сите или им избелува бојата или ми се кинат за неколку месеци,не знам што да правам.
@Aveline Во Зара имам гледано, а фармерките им се, барем тие што сум ги купувала, со добар квалитет. За црни фармерки исто провери и во Њујоркер, лани имаше со нормален струк по 1000 денари, ама убав материјал. Во Бершка обично се им е со висок струк, ама за квалитет не ти ги многу препорачувам Spoiler: Зара Зара, 1300 денари Зара, 2000 денари
Маиче на тенки прерамки со убава, нежна чипка напред? Вака ко на сликите. Во теранова имаше црна за 600 денари, во зара и остали има за 900 денари Па мислев некој поефтино да не видел некаде, би сакала повеќе бои да си земам ако има..
Koga gi belish zabite ne treba da pushish, da pies oboeni tecnosti, kafe,koka kola, caevi...zasto na obeleni zabi polesno se prima bojata od toa sto go pies i jades.
Патики, проверив до Јани и Јани, Аванти и скроз не ми се допаѓаат лепени се од страна и тоа е проблем, брзо се распаѓаат. Па каде има убави патики?
Ми треба ефтини сукњички ..од оние со тул.. еве приимер..: Некаде низ Скопје да не сте виделе да има..:о ?
Барам блузичка/топче/боди (значи не мора да е crop top како на сликата), што и да е со ваков сличен дизајн. По можност некоја појака боја, а не црно или бело.
Не знам колку ти е итно, ама имам гледано нонстоп на алиекспрес вакви. Сестра ми си има нарачано, многу е убава