Каде да најдам вакво комплетче,има ли некаде особено Скопје или Прилеп? Може и да е со кратки ракави.Поубаво ќе биде доколку има како тие на последната слика од полесен материјал за во потопло време,но арно да најдам и какво што има макар и слично на овие Многу сакам
@Kitten Зара. Порано, според мене, Котон беа ептен добри, а сега некако им опаднал квалитетот. Значи како што беа некогаш Теранова, Калиопи океј, а сега веќе не, па дури поголемиот дел и картонски, Котон не дека опадна до толку, но на мене ич не ми е како порано, а тоа може да се види и од цените мислам, имаат сега доста ефтини работи, па на попусти и сл. Класичниот дел по кој беа препознатливи мислам тук-таму некако се држи, ама далеку од првичниот Котон, сега повеќе се некоја роба од не знам која категорија.
Фала многу за одговоров Немам купувано од Котон затоа неможам да направам споредба, а сакам да си купам јакна која во двата дуќана е иста цена, па барем квалитетот да пресуди
@Kitten Иако немаш купувано во Котон, квалитетот со око и на допир ќе го препознаеш, т.е веднаш ќе направиш разлика која јакна е поквалитетна Не знам за која од Зара конкретно мислиш, може ја знам, па да додадам мислење Јас баш една јакна, повеќе како палтенце купив од Зара лани, ама тоа кога се испере, нема потреба ни да се пегла Не велам дека се во Зара е сјајно и бајно, како и во секој бутик, и таму има не толку добри работи, ама па не може ни да се споредува со Котон
@Summerlover се работи за кожно јакниче, видов минатата недела го имаа, ако го најдам утре да си го земам:
@Kitten За кожените јакни и рокерки, Зара ис д чојс Квалитетни ептен и кога ги допираш, осеќаш дека стварно е супер, плус ги имаат различни видови, па дури и персонализираните од типот со амблеми некои, рески, што ги прави изборот да им е поголем и поинтересен