Почнувам во понеделник во теретана. Дали знаете кај да си купам убави патики за вежбање а да не ги платам многу скапо?
Па мислам дека во аутлетите на спорт вижн имаш на попуст такви патики. Види на нивната страна, ги имаат моделите со цени. Освен таму можеш во Мегаспорт аутлет во бисер, Ранерс....
Во Ваикики има многу убави и удобни спортски патики, од обични црни па до различни шарени бои. 650-850 денари беа цените.
Во Скопје колку што знам продавницата каде што имаше Левис на рекорд е затворена, ама сигурно ќе најдеш иста на Али експрес.
Со сè се носат. Од штикла до старки. Ташна највеќе "кожна" одговара на стилот, ма да и тоа не е одредено Еве предлози: https://www.google.com/search?client=ms-android-samsung&biw=360&bih=307&tbm=isch&sa=1&ei=jczOWKzgIIG7UrPzsrgJ&q=leather jacket outfit woman&oq=leather jacket outfit woman&gs_l=mobile-gws-img.3..0i13k1j0i13i5i30k1l2j0i8i13i30k1l2.102362.109108.0.109745.21.19.0.0.0.0.290.3723.0j8j10.18.0....0...1c.1j4.64.mobile-gws-img..11.10.2208...30i10k1j0i10k1.wMoEd-fmNqs
Па гледам дека вуквално со се' го комбинираат. Јас го носам со чизми до глужд на штикла, рамни лаковани кондури, и со еспадрили. Се носи и на салонки, па дури и на спортски патики...Таква е модата, во задно време се' со било што се носи
Свилена навлака за перница? За спиење, не декоративна. Колку се нервирам што не може ништо онлајн кај нас да се најде ...
Лани ги имаше во продавничката во ГТЦ на први Адесо Тренд и тоа во две варијанти високи до колена и ниски до глужд во повеќе бои. Јас ги имам ниските ептен се удобни и не се многу скапи а кожни се. Провери можно е пак да ги имаат и годинава.
Ме интересира дали имате нешто купено од бутиците Позитив и Infinity, од прилика какви се со цени и квалитет, со оглед дека иста роба им носат.. ?