Во чаршија има еден дуќан ако знаеш каде се наоѓа ќебапчилница Турист одма по угорницата од лева страна ги има на излог изложени
Ги има ли балетанкиве во Zara во сити мол? https://static.zara.net/photos///20.../w/1920/3294201202_2_2_1.jpg?ts=1485240215917
Незнаев каде да прашам и можеби сум офф топик, арно ама...Ми треба некоја што изработува цветни венчиња за на глава, значи што прима порачки и што ги изработува истите.Да ме упатите некаде?????
Каде да најдам ранче црно ко кожни шо се, гледам низ градов доста ги носат. Ама со пристапни цени, не од Parfois каде едно е 2000 ден.
вaквo мaиче/грaдник вo скoпје?Не ми требa oд тие пoкрaтките сaкaм пoгoлемo дa е кaкo мaичкa.Итнo ми требa знaм декa имa нa aли експрес aмa ми требa дo крaјoв нa неделaвa.Пoмoш?
Што мислите за фустаните на NANA? и дали цената е висока или пак вреди за квалитетот? Ми треба долг фустан за на свадба, ама незнам, имате ли некој омилен модел или подобро е да шијам?
@rustiko Цените им се превисоки за тој квалитет што го нудат, мое мислење. Во друга тема споменав дека мене лично ми се како рибарска мрежа На изглед се може океј, но ако бараш квалитет, јас би рекла за долг фустан подобро избери го Ламас.