Девојки дали има попуст некаде во Битола деновиве??Мислев низ продавнициве низ широк сокак.Во план сум да одам утре па да се информирам да знам
Во тоа каде што беше Фиори..( не ми текнува сега како се вика..на К.. некако ) би требало да има и во Теранова..За другите бутици не сум фрлила окце..
девојки да не знаете каде можам да најдам вакви патичиња во Скопје? фала однапред http://www.google.com/imgres?imgurl...en&sa=G&biw=1024&bih=677&tbm=isch&um=1&itbs=1
Има ли во Њу Јоркер од балетанките набрани по страна со машничка напред розеви, дека немам видено такви ? И освен бели и жолти каква друга боја има, ако останало ? Вакви салонки по пристапна цена ?
Да не знае некој каде има балетанки цветни или со машничка така светла боја? И да бидат до 1500 денари нешто..Фала
Мислам дека има во Трафик во Кисела Вода. (тоа зеленото на ќошот на раскрсницата мислам дека така се викаше)
Њу Јоркер по милионити пат ќе пишам па читајте! 699 денари со машничка светли бои живи, би требало уште да има. Во сите продавници можеш да најдеш балетанки до 1500 денари тоа е и премногу за балетанки, до 1000 има сегде и со цветови и машнички е за светли бои ќе треба да разгледаш по Скопјево. За во други градови, не знам.
Девојки каде можам да најдам корсети или топчиња ефтини? Во Бисер горе знам дека имаше топчиња по 300 ден ама не сум била одамна натаму.. Да не знае некој каде има ?
Да те поправам 850 се оние што се како платнени. А има и во Трафик некои модели, но зависи до вкусот е.