А да провериш во ГТЦ најгоре мислам дека Еми се викаше бутикот. Пред некој ден бев, имаа различни модели комбенизони и во повеќе бои па можеби ќе најдеш сличен на тој што го бараш. И не им беа скапи околу 1000-1000 и нешто.
Охриѓанки, слушнав спорт вижн се затварала па прават чистка. До кога ќе трае тоа или веќе ја затворија?
Колку што знам не се затвара, туку често прават распродажби во разни градови. Тоа им е ко мобилна продавница. Во Охрид заврши, 3-4 дена пред Велигден беше. На ФБ објавуваат информации, можеш да ги следиш.
Таква информација добив па затоа не ни проверив. Патики на најк кои беа 9000, јас ги купив за 6000 од аутлетот во лисиче/аеродром таму биле за 990
Па не беа баш такви попустите. Јас бев во дуќанот и најк патиките беа од 3000 па нагоре, зависи од модел. Имаше некои модели на адидас околу 2000 и старки по 1500-1900. По 990 имаше само неколку модели, на асикс, елесе или слични марки. Не беше толку бомбастичен попуст како што го најавуваа.(ама ова не е ништо ново за нив)
Цврст сламен шешир, со сплоснат горен дел? Значи не ко овие лелеавите шешири што ги има по пазар и џамбо, туку ваков голем и цврст. Дали видел некој по некоја продавница?
Здраво девојки Каде во Скопје би можела да најдам убави едноставни фустанчиња за дневни прошетки ..Ви благодарам одднапред
Девојки, каде да најдам вакво фустанче, како тексас кошулките? Единствено место каде што видов е спрингфилд, но е 2200 што искрено не ми се даваат толку пари. Дали сте виделе вие некаде ваков сличен модел?
Девојки, каде може низ Скопје да се најдат фармерки поголем број (црни, тексас) со повисок струк и со искинати делови (барем кај колената)?
Zdravo feminki, od kade da si poracam korset za slabeenje (ne od aliexpress,bidejki stiga za eden mesec,a nemam tolku vreme)?
Да знам за алиекспрес, али не ми се чека, па мислев негде низ Скопје некоја да не забележала. Во секој случај ти благодарам
Не Стално гледам на фб ми искачаат такви, ама со достава што се. Ја сакам секогаш прво да ги пробам, што е сигурно, сигурно си е