Може ли ако не ти е тешко да ми пратиш линк од некои каде вршат достава , само не перла бидејќи го немаат мојот број, па да пробам кај другиве. Ти благодарам
Ми треба ваков модел на фустан, но да не е поскап од 50 евра. Не мора да е скрос ист. Сте виделе некаде низ Скопјево? Фала
Девојки, шетав низ Сити Мол, ГТЦ, Битпазар... никаде не можам да најдам убави фустани како за апсолвентска вечер, тесни, да не се многу деколтирани. Имате видено некаде во Скопје ? Било која населба или ако имаат фб, да разгледам... до кај 2500 ден.
Може ли да ми дадете предлози за фустанчиња или нешто по отмено за мојата братучеда за полуматура? Ви благодарам однапред *Ако не можете овде пишете ми во ЛП
@Cute_Girl Супер како за полуматура, нежно, со балетанки, ташничка, топ. Е сега, може мерак ви е за штикли, што е сосем океј, но сепак мене тоа не ми се допаѓа за полуматура, но секако дека изборот е ваш.
Многу ти благодарам ! навистина се прекрасни ќе и ги предложам на братучетка ми мислам дека ќе и се допаднат
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=285823275210317&id=125268204599159 Овие ми излегоа последно
Дали и од која интернет страна сте порачувале патики? Сакам вакво нешто но сиви. А и комбинација ако можете да ми понудите на сива со што би ми одговарало. Имаше нешто купи од дома/онлајн но не знам која страна е
Ваква сукњичка, не многу скапа, до 500ден.Каде? Тексас фустанчиња, нешто у овој стил, овие се од Мана, на фб ги гледав ама коа и да ги барав у Мана центар ги нема. Негде на друго место слични? И вакви патики низ Скопјево негде има? И цена ако знаете?