puflaa корсети и топчиња имаш у позитив во бисер и во лептокарија, има цветни и еднобојни мислам ама за цена не сум сигурна. за поевтини види во теранова или елит а јас да ве прашам дали сте виделе негде најобични кремасти салонки, на висока штикла и да не бидат пoскапи од 1500???
Денеска кога шетав низ ГТЦ, имаше така на попуст неколку врсти на салонки. Од влезот на ГТЦ, единствена продавница за чевли е. Влези,ќе најдеш нешто
каде може да си најдам црно розева маичка нешто како панк стилче.. да не е многу кратка и да не е залепена за мене .. може како туника нешто на куси ракавчиња битола / прилеп..
^ Па можно е да се околу 700 ден. Толку се движат од прилика. Е сега не ме фаќај за збор зашто не сум била таму скоро, ама јас кога сум купувала толку биле,не се скапи.
да не знаете каде можам да најдам сандали на плута или на помала штикла или балетанки ама со морнарски риги или црвени ремчиња нешто вака ама да не бидат многу скапи до кај 800 да се ај ве молам пишете стварно сакам да си купам а барам одамна
и јас барам вакви ко овие на полна штикла, ваков модел... не морнарско ! и тоа штиклата да е друга боја, еве црна или бела, да не е на дрвено! Aко некоја видела нека ми каже, и цена наравно сакам да си купам другата недела, ама не знам каде да барам попусти
Колку што сфатив сакаш сандала на полна штикла? Цел град е преплавен со нив , еве колку за помош- јас вчера видов во едно продавниче за кондури спроти Св.Димитрија црквата(продавничката е на сам ќош) Имаш во Il Camino голем избор на вакви чевли и цела шутка била полна со такви модели
Па сега зависи во Шутка велат дека биле ефтини(за цена незнам зошто не сум била јас, ова од кажување). А незнам дали знаете дека има големо IL Camino на бит пазар кај полицијата што е(порано каде што се продава конци) после женски пазар. Улицата што води накај Кале( кога ќе застанете пред полицијата улицата лево-само право на крајот од улицата имаа голема продавница). Таму се релативно поефтини од сите други продавници на IL Camino. Јас минатата недела си купував салонки и балетанчиња од таму и цените на сандали на полна пета се движеа од 700 до 1500 денари. Во продавничката кај Св. Димитрија цените мислам дека беа од 1000 па нагоре, ама не сум сигурна
Јас сум видела во Тинексот во Ѓорче горе , до 1000 се . Дечко ми зема пума , 1100 беа мислам .И на пазар би требало да е некаде оваа цена
Баш низ дуќаните? Нема повеќе избор на пазарите на пример? Зелено, Бит и слично? Да не акам до Шутка, ме мрзи... мада ако велите дека Шутка е најдобро за тоа, ќе појдам.
Има и женски нели? тоа е добра цена, последно се сеќавам во Шутка вереникот ги плати можда 1300ден, значи поскапо.
Па на пазар не сум загледала, ама бидејќи секој втор ден сум во чаршија и имам видено. Значи не во златарската уличка туку таа што е прва кај Тетекс(кафанчето), Аванти итн ..