Бутик Еми гтц најгоре од страната на плоштад,Бутик Ив Лептокарија и имам видено на партизанска порано кај што беше бет сити обложовалница Ваи кики,теранова и котон
Блуза/боди со соголени раменици, а ракавите да паѓаат и да се преклопуваат вака како на сликиве? Бордо или златна боја ми треба. Може и за онлајн нарачка, само некој да не видел баш вакво.
[QUOTE="mssuniquee, post: 3407454, member: 98791"[/QUOTE] Не работи тоа во Сити мол, пред некој ден кога бев ги немаше тие рамки. Веројатно на исто мислиме, тоа долу кај обложувалницата, кога влегуваш од паркинг, така?
Во скопјанка долу во подрум има атеље имаат доста избор на рамки, верувам дека ќе најдеш тоа што бараш.
Имате ли тука сретнатo градник во V? Знам оти требаше на време да си порачам од ибеј, ама сега немам време за чекање.
Мислам дека во Сара Фешн видов вакво, ако добро се сеќавам. Ми нудеа слично или исто, нешто околу 800/900 денари ќе да беше... Ако не сум грешка и за цената
Во рамстор, доле, ама може да е истиот од сити мол... не знам. Викториа ми се чини се викаше штандот. Мене ми направи 3 парчиња минатата недела, делуваат ептен ексклузивно за мое око. Мислам дека моиве се исти или слични како тие од твојава слика.