covery shoes и Smiki Fashion Shoes Сони се со лош квалитет според мене, ковери и смики се супер. Во смики има нивни производи и на перла. Цените се на место 1200-1600 штикли.
Сликава ми излезе на фб од бутик од Скопје. Ама сега неможам да се сетам од кој Ако некој знае од кој бутик е пратете ми линк
Утре сум во план да одам во Прилеп но незнам каде да барам убави хеланки, како за во теретана од поубав материјал со убава шарка како овие на сликата или пак немора да се толку шарени може и во една боја но ваков да им е кројот и да не стегаат полабавки да се бидејќи некои ме стегаат во задникот или пак ако се со низок струк задникот ми излегува над нив ми брзга. Значи со повисоко струче, ако знаете некој бутик стрикно што има повеќе хеланки
Каде може да најдам ваква маица во Скопје? Оваа е од H&M ама сигурно нема до Србија или Грција за маицава да одам.
Девојки, каде да најдам вакви или слични костими за капење? Вака поминималистички да се и да не се шарени. Во Сара Фешн ги разгледав ама не ми се допаднаа.
Би ви била многу благодарна ако ми помогнете Барам балетанки, значи најобични, класика, а да не изгледаат бапски Пред некој ден ѕирнав во неколку продавници, и не ме бендиса ништо а немам време да шетам. Па ако сакате да ми дадете некои линкови од овие фб продавнициве кај што има симпатични балетанки? Gracias mucho
Каде во Скопје има продавници на Биана,освен во ГТЦ? Поминав таму денес,видов едни кондури,ама немаше број. Каде да барам нивни производи?
@ph.orhideja таа спроти Рекорд е Биана Трејд, не Биана шус. Еве ти локации од официјалната страна на Биана шус:
Фала ги знам ама ми се онака класични тоа па тоа, имам такви по дома. Нешто понеобично барам, ни ја не знам што барам.
Од лично искуство, убав свечен фустан а да не е кичест/светкавест тешко низ Скопје. Барем не за нормални пари. Ако ти се чека нарачај од нет, има милион страни каде за 1500-2000 денари можеш да најдеш.